Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Hstv esittää

Radio ja TV
 

UUTUUS: Puuma-nimitys kertoo epätasa-arvosta, sanoo Helena Lindgren
Laulaja Helena Lindgreniä ei häiritse, jos häntä sanotaan puumaksi. Lindgreniä häiritsee, että nimitys kertoo tasa-arvon puutteesta. Minun tyylilläni -ohjelmassa Lindgren kertoo muun muassa suhteestaan julkisuuteen, ulkonäköön, miehiin ja ikääntymiseen. Toimittaja Sami Sykön juontama Minun tyylilläni on katsottavissa osoitteessa hs.fi/hstv/minuntyylillani.

 

Kai Sinervo HS
Kertakäyttölusikoista syntyy kaunis valaisin – ilman erityisiä käsityötaitoja.
Kertakäyttölusikoista syntyy kaunis valaisin – ilman erityisiä käsityötaitoja.

SUOSIKKIVIDEO: Näin syntyy kertakäyttölusikoista tehty hittivalaisin
Nytin graafikon Eetu Pietarisen kuvaamasta tee se itse -videosta on tullut maailmanlaajuinen hitti. Perjantaina Nyt.fin verkkosivulle ja myöhemmin Facebookiin ladattua videota on Facebookissa katsottu eri puolilla maailmaa jo yli 40 miljoonaa kertaa. Valaisimen tekemiseen tarvitaan vain liimapistooli, sakset, tyhjä muovikanisteri tai iso muovipullo ja kasa isoja kertakäyttölusikoita. Ohjevideo löytyy HSTV:stä.

 

TULOSSA: Kärsit söpöydestä, Benjamin Peltonen?
Tämän viikon kuka nyt -haastattelussa on vieraana kaarinalainen Benjamin Peltonen. 17-vuotiaalla Peltosella on 223 tuhatta seuraajaa Instagramissa, ja nyt Instagram-julkkis on jättänyt lukion tauolle ja tekee uraa laulajana. Katso kuinka Peltonen suoriutuu nytin haastattelusta perjantaina osoitteessa hs.fi/hstv/kukanyt.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat