Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Tähdet, tähdet testaa keski-ikäisyytesi

Radio ja TV
 
Laura Friman

Luulin olevani tarpeeksi keski-ikäinen. Merkit ovat ilmassa: inhoan nykyään rock-keikoilla käymistä ja haluaisin puhua kaikkien kanssa keittiöremontistani. Minua harmittaa, jos Stockmannin kanta-asiakaskorttini on jäänyt kotiin, kun ostan kalliit sukkahousut.

Mutta ei – prosessi on vielä kesken: en pysty katsomaan Tähdet, tähdet -ohjelmaa.

Yritin kyllä. Arja Koriseva keikkui lavalle saparoissa ja glitterminihameessa laulamaan kehnohkosti Britney Spearsia, minkä oli tarkoitus olla hauskaa ja riehakasta. Se oli vain kömpelöä ja ikävää. Vakiotuomarit Maria Veitola ja Juhani Merimaa yrittivät tosin horista jotakin myönteistä "heittäytymisestä". (Kyseessä on muuten eriskummallisin ja ohjelmaan epäsopivin tuomarikaksikko koskaan. Millä ihmeellä nämä sinänsä fiksut ihmiset on kiristetty mukaan sarjaan?) Vaikka tajusin, että olin tekemässä kammottavan virheen, en voinut kääntää katsettani toisaalle. Seuraavaksi ihmettelin, mitä ihanat Roope Salminen ja Mira Luoti tekivät mittelössä. Kummankin häkeltyneisyys paistoi pitkälle.

Ihan joka sekuntia ei tarvinnut olla sydän syrjällään. Krista Siegfrieds ja Laura Voutilainen ovat osallistujista ainoat, jotka istuvat formaattiin täydellisesti. He ovat häpeilemättömiä, teatraalisia, itseironisia ja kaiken päälle hiivatin hyviä laulajia. Kumpikin vetää niin pontevasti överiksi, ettei myötähäpeään ole tarvetta.

Kuten varmastikin huomaatte, yritän vaivihkaa ohittaa Markku Aron osuuden. Hyvä on – kyllä, iätön Markku Aro esiintyi myös ohjelmassa. Kyllä, hän esitti Princeä. Kappale oli "tietenkin" Cream, "kerman pintaan pyrkimisestä" kertova, rietas tekele.

Tämän syvemmin minun ei julkisesti kannata purkaa aiheeseen liittyviä tuntojani. Laskelmoitakoon nyt kuitenkin, että terapeuttini tuntitaksa on 65 euroa, joten Aron pinkeästä satiinipaidasta ylitse pääseminen tulee maksamaan minulle arviolta 650 euroa.

Laura Friman hs.radiotv@hs.fi Twitter:@laurafriman
Sarja ilmestyy viikoittain myös osoitteessa hs.fi

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat