Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Tällä viikolla

Radio ja TV
 

Tiistai: Ensitreffit alttarilla
Miten käy ensi kertaa alttarilla tavanneiden Violan ja Esan, Miian ja Ollin sekä Piian ja Jussin, kun rakkauskoe päättyy? Tosi-tv-sarjan viimeisessä jaksossa parit kertovat, jatkavatko he avioliittoaan vai ovatko he päättäneet erota.
Ava ti 10. 3. klo 21.00
 
Keskiviikko: Prisma: Lääke alkoholismiin?
Alkoholi tappaa maailmanlaajuisesti enemmän kuin hiv eli lähes 3,3 miljoonaa ihmistä joka vuosi. Amerikkalaisdokumentti pohtii, onko vihdoin löytynyt lääke, joka auttaa alkoholisteja normaaliin elämään. Haastattelussa mm. suomalainen tutkija Petri Hyytiä, joka on tutkinut aivojen ja riippuvuuksien keskinäisiä toimintamekanismeja.
TV1 ke 11. 3. klo 19.00
 
Keskiviikko: Top Chef Suomi: Kaksintaistelu
Uutta Top Chef -formaattia pukkaa, kun kokkien kaksintaistelut alkavat Top Chef voittaja Akseli Herlevin ja keittiömestari Timo Linnamäen kamppailulla. Kumpi kestää paineen ja luo lautaselle upean merimaiseman?
Sub ke 11. 3. klo 21.00
 
Lauantai: Pop'n'Roll
Uusi musiikkiohjelman ja koomisen paneeliohjelman sekoitus alkaa. Säkenöikö sanan säilä, kun ohjelman vakiopanelistit Mikko Kuustonen, Jenni Pääskysaari ja Jaakko Saariluoma pureutuvat popmusiikin maailmaan? Ainakin ensimmäisen jakson vieraat ovat lupaavia, he ovat nimittäin Mikko Von Hertzen ja Maija Vilkkumaa.
MTV3 la 14. 3. klo 20.00

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat