Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Vihdoin viettelysten saarelle

Radio ja TV
 
Laura Friman

Ilta täynnä mahdollisuuksia! Tänäkin torstaina voin ylenpalttisessa länsimaisessa yhteiskunnassa tehdä vaikka mitä: Vertailla vaalikoneessa eduskuntavaaliehdokkaiden sote-tuntemusta. Lukea suomalaisesta ryijyperinteestä, sillä ryijyt ovat muotia. Korventaa pikkuliekittimellä kermavanukkaan pintaa.

Silti minulla, kuten sinullakin, on näennäisestä valinnanvapaudestani huolimatta vain yksi mahdollisuus: katsoa Temptation Island Suomea.

Ilmiön selittäminen on haastavaa. Sarja vastaa salakavalasti ihmismielen halpamaisimpiin tarpeisiin. Temptation Islandin konsepti on harvinaisen törkeä jopa reality-formaattien umpisairaassa katalogissa. Siksi idean voi helposti kuvitella tuoreeksi: näin pitkälle telkkarin hävyttömyydessä on tultu!

Todellisuudessa alkuperäinen jenkkiversio Temptation Islandista kehitettiin rapsakat 15 vuotta sitten. Se oli osa realitygenren ihka ensimmäistä aaltoa. Ohjelmaa pyöritettiin Suomessakin. Muistan tapittaneeni sitä pöyristyneen lumoutuneena ja ajatelleeni huojentuneena, etteivät maanmieheni onneksi kykenisi koskaan vastaavaan.

Trendien huuhtoutuminen napapiirille viekin tunnetusti pitkään. Olin silti väärässä.

Vuonna 2015 aika oli kypsä: härmäläinen psyyke oli korruptoitunut pohjaansa myöten. Olimme viimein tarpeeksi moraalittomia, julkeita ja jumalattomia. Ihan sama, vaikka maine maitokaupassa menisi ja mummo pökräisi häpeään. Just hyvä läppä ja ilmainen etelänmatka, let's do this!

Toisinaan televisio yllättää: Ensitreffit alttarilla kuulosti hirvittävältä mutta oli ihan mukiinmenevä. Toisinaan televisio ei yllätä: Temptation Island Suomi kuulostaa hirvittävältä ja on vielä hirvittävämpi.

Älkää silti soitelko yhdeksän aikaan.

Laura Friman hs.radiotv@hs.fi Twitter: @laurafriman
Sarja ilmestyy viikoittain myös osoitteessa hs.fi

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat