Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Aikakauslehdestä videoksi

Radio ja TV
 

Vogue, Glamour ja GQ ovat maailmankuuluja aikakauslehtiä, Reuters puolestaan eräs vanhimmista uutistoimistoista. Niillä on paljon lukijoita, mutta enemmän ne tahtoisivat saada katsojia. Niinpä toimintaa on pakko laajentaa nettivideoiden puolelle.

Voguen ja monien muiden tunnettujen julkaisujen kustantaja Condé Nast perusti kaksi vuotta sitten lehtiensä mukaan nimettyjä Youtube-kanavia, joilla halutaan houkutella erityisesti nuoria katsojia. Yhtiö on myös tehnyt yhteistyösopimuksia suosittujen Youtube-tähtien kanssa.

Kyse ei ole aivan mitättömästä panostuksesta, sillä Condé Nastin väitetään käyttävän tällä hetkellä enemmän rahaa videoihin kuin paperilehtiinsä.

Reuters valitsi toisenlaisen taktiikan. Uutistoimistona sen liiketoiminta on koostunut tekstien, kuvien ja tv-materiaalin myymisestä toimituksille, jotka käyttävät niitä osana omia julkaisujaan. Nyt se tavoittelee katsojia suoraan omalla Reuters TV -älypuhelinsovelluksella.

Kyseessä on kuukausimaksullinen palvelu, jota yhtiö mainostaa televisiouutisten Netflixinä. Sovellus oppii tuntemaan katsojan mieltymykset, ja sillä voi koostaa automaattisesti minkä mittaisen uutislähetyksen haluaa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat