Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Nettiyhtiö pelasti tv-sarjan

Radio ja TV
 

Paluu pulpettiin -sarjan esityskalenterissa on ollut käänteitä kuin saippuaoopperoissa. Community-nimellä Yhdysvalloissa esitettävä sarja alkoi pyöriä NBC-kanavalla syksyllä 2009. Sen kohtalo oli vaakalaudalla jo kolmantena vuonna, jolloin kanava siirsi sarjan määräämättömälle tauolle. Se venyi lopulta yli kolmen kuukauden mittaiseksi. Neljännellä kaudella epäonni jatkui: jaksoja tilattiin puolet vähemmän kuin aiemmin, minkä lisäksi sarjan luoja ja pääkäsikirjoittaja Dan Harmon irtisanottiin.

Harmon palasi puikkoihin seuraavana vuonna, mutta siinä vaiheessa sarja oli käytännössä jo hengityskoneessa. Vitoskauden päätyttyä NBC lopetti sarjan kokonaan.

Sarja sai kuitenkin vielä jatkoa, ja pelastaja löytyi yllättävästä suunnasta: nettiyhtiö Yahoo ilmoitti tilaavansa vielä yhden kauden lisää.

Hakukoneena aloittanut Yahoo on viime vuodet yrittänyt muuttua viihdeimperiumiksi, joka tuottaa omia nettisarjoja, mutta Community on selvästi kallein ja tunnetuin Yahoon sarja koskaan.

Hieman samalla tavalla kävi Netflixin uutuussarjalle Unbreakable Kimmy Schmidt, joka piti alkujaan näyttää juuri NBC:llä. Jaksot oli ehditty jo kuvata, kun kanava päätti, ettei sittenkään halua sitä, jolloin Netflix osti esitysoikeudet itselleen.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat