Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Mitä on enää jäljellä Mentalist-sarjassa?

Radio ja TV
 
Kaisu Tervonen
Patrick Jane (Simon Baker) sai haluamansa eli Teresa Lisbonin. Kuinkas tästä eteenpäin?
Patrick Jane (Simon Baker) sai haluamansa eli Teresa Lisbonin. Kuinkas tästä eteenpäin?
Rikossarja
Mentalist, USA 2008–2015
MTV3 klo 21.00

CBI:n agentti Teresa Lisbon ja hänen työtoverinsa Patrick Jane istuvat portailla ja puhuvat avainten hankkimisesta toistensa asuntoihin. Siinä on Mentalist-sarjalle kaunis loppukuva. Mutta kyse ei olekaan lopusta vaan sarjan seitsemännen kauden alusta.

Mentalistin edelliskauden lopussa Lisbon ( Robin Tunney ) istui jo lentokoneessa valmiina muuttamaan Washingtoniin, kun Jane ( Simon Baker ) ryntäsi koneeseen tunnustamaan rakkautensa. Kausi päättyi parin ensimmäiseen suudelmaan. Osa sarjan faneista – se osa, joka oli ristinyt päähahmot Jisboniksi – oli odottanut suudelmaa vuosia.

Elokuvassa suudelma olisi tarkoittanut onnellista loppua, mutta tv-sarjat eivät yleensä pyri kohti loppua vaan jatkumoa. Yhden teorian mukaan Konnankoukkuja kahdelle -sarjan alamäki alkoi siitä, kun sen tähdet kirjoitettiin yhdessä petiin. Hakkailu sai täyttymyksensä, mutta jännite katosi.

Mentalistin kohdalla toinenkin tärkeä jännite purkautui edelliskauden lopulla. Patrick Jane pääsi eroon arkkivihollisestaan, sarjamurhaaja Red Johnista. Ei siis yllätä, että seitsemännen kauden ilmoitettiin jäävän sarjan viimeiseksi. Etenkin kun katsojaluvut olivat laahanneet jo muutaman vuoden ajan.

Mitä päätöskaudelle sitten jää? "Pohjimmiltaan tämä kausi kertoo siitä, mitä tapahtuu, kun elämä täyttää kaikki odotuksesi", sarjan luonut Bruno Heller kertoi lehdistölle viime vuonna.
Mentalist
-sarjan ensimmäisessä jaksossa Patrick Jane oli mies, jonka perhe oli murhattu ja joka kanavoi vihaansa työhön. Nyt hän on tyytyväinen mies, joka ratkoo toisinaan murhia.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat