Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Pullukka, sinusta on tullut rakas

Radio ja TV
 

Auttakaa, vieroitusoireita! Jutta ja puolen vuoden superdieetit loppui tiistai-iltana. Vajosin kuiluun ja pohdin paniikissa, miten jatkaa elämää. "What would Jutta do" -metodilla päädyin vetämään korvaushoidoksi rahkaa. Se auttoi pahimman yli.

Pärjäsin parilla purkilla, sillä ahdinkoani kesti minuutilleen vuorokauden: Jutta ja huikeat häädieetit alkoi keskiviikkona. Tämän jälkeen Jutta nähdään muuten vetämässä Suomen suurinta sinkkudieettiä TV5:lla.

Kaiken järjen mukaan mielekkäiden ohjelmaideoiden on pakko loppua kohta kesken, mutta elättelen toivoa ihmeestä.

Mielekkyydestäkin voidaan tarpeen tullen tinkiä. Jutta ja kreisit koiranomistajadieetit? Jutta ja ylelliset ylöjärveläisdieetit? Ihan sama: kuningatar Gustafsberg on pidettävä tauotta ohjelmakartalla vähintään seuraavan vuosikymmenen ajan.

Muillakin kanavilla tiedetään, että timmiytyminen on muotia ja kansa proteiinipsykoosissa.

Maikkarin ensi viikolla päättyvä Rakas, sinusta on tullut pullukka on kyseenalaisesta konseptistaan huolimatta ihan mahtava sekin. Juontaja Jenni Levävaaralla ei valitettavasti ole kollegansa Gustafsbergin karismaa, mutta muuten sarja on vähintään yhtä viihdyttävä: kehoremonttien lomassa päästään tirkistelemään osallistujien supersöpöjä tai läpeensä kammottavia parisuhteita.

Parhaillaan pyörivälle kaudelle on mahtunut niin pareja, joiden adoptiolapseksi tahtoisin välittömästi, kuin pareja, joiden katkerat kemiat ovat uhanneet vakavasti elämänhaluani. Jokaisen jakson lopussa olen kuitenkin vollottanut liikutuksesta niin holtittomasti, että kaloreita on palanut vähintäänkin sata.

Laura Friman hs.radiotv@hs.fi Twitter: @laurafriman
Sarja ilmestyy viikottain myös osoitteessa hs.fi

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat