Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Pääseekö Katariina Souri pintaa syvemmälle?

Radio ja TV
 
Anne Hämäläinen Yle
Katariina Sourin nimikko-ohjelmaa kuullaan Puheella keskiviikkoisin.
Katariina Sourin nimikko-ohjelmaa kuullaan Puheella keskiviikkoisin. Kuva: Anne Hämäläinen Yle
Arvio: keskustelu
Katariina Souri
Puhe klo 13.02 ja 22.05
Uusinta la 4. 4. klo 10.03

Joskus kutsuin Yle Puhetta äijäkanavaksi. Tällä hetkellä kanavan persoonavetoisissa puheohjelmissa puntit ovat sukupuolten kesken tasan.

Viime viikolla oman nimikko-ohjelmansa kanavalle sai Katariina Souri, 46. Hän lupaa ohjelmissaan pyrkiä "vieraansa persoonan pinnan alle".

Täsmälleen samaan pyrkivät varmasti kaikki talk show -juontajat ja henkilöhaastatteluja tekevät toimittajat. Onko Sourilla jotain erityistä katetta lupaukselleen? Koska ohjelmat ovat suoria, tätä voi arvioida vain sarjan ensimmäisen jakson perusteella.

Viikko sitten näyttelijä Jasper Pääkkönen kyllä paljasti varsin henkilökohtaisia kokemuksia, mutta oliko se juontajan ansiota? Pikemminkin välillä tuntui, että kaiken huumoriksi kääntävä Souri jopa esti keskustelun muuttumista syvällisemmäksi. Toimittaja ei myöskään pannut kovin paljon itseään likoon.

Tänään Sourin vieraana on muusikko ja runoilija A. W. Yrjänä. Emäntää ja vierasta yhdistää esimerkiksi se, että molemmilta on vastikään ilmestynyt teos: Sourilta kirja ja Yrjänän CMX-yhteeltä albumi. Toivottavasti studiossa kuullaan tällä kertaa hieman vähemmän kikatusta.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat