Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Miksi Eurosport katosi Soneralta?

Radio ja TV
 

Eurosport ja Discoveryn kanavat katosivat keskiviikkona Soneran kaapeli-tv-asiakkaiden televisioista. Se oli yllättävää, mutta tapahtuman syyt eivät sinänsä ole poikkeukselliset. Tv-kanavat ja kaapeli-tv-operaattorit neuvottelevat jatkuvasti siitä, millaisilla ehdoilla ja hinnalla kanavia näytetään katsojille.

Kanavien pimenemisen välitön syy oli sopimuksen päättyminen. SBS Discovery Televisionin tiedottaja Eerika Roos kertoo sähköpostitse, että varsinaisesti neuvottelut Soneran kanssa jumiutuivat Ruotsissa, mutta vaikutukset tuntuvat myös Suomessa.

Soneran vastaava johtaja Jussi Vuorinen ei kommentoi nimenomaisesti tätä neuvottelua, mutta toteaa myyjän useimmiten tahtovan tarjota yhdessä nipussa useita kanavia. Jos ostaja eli kaapeli-tv-operaattori haluaa poimia vain suosituimmat, kaupat saattavat jäädä syntymättä.

Tämä on todennäköinen syy nytkin, sillä kaikki Soneran valikoimasta puuttuvat kanavat — kaksi Eurosport- kanavaa, kahdeksan Discovery-tuoteperheen kanavaa sekä uusi kotimainen Frii-kanava — ovat SBS Discovery Media -yhtiön omistamia.

Soneran kannalta Eurosport ja Discoveryn kanavat eivät ole ilmeisestikään niin tärkeitä, että yhtiö olisi suostunut uusiin ehtoihin.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat