Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Hyvästit Kahden keikan camp-hengelle ja tunnarille

Radio ja TV
 
Uudet kaksi keikalla ovat Leo Oswald (Wanja Mues) ja Benjamin Hornberg (Antoine Monot).
Uudet kaksi keikalla ovat Leo Oswald (Wanja Mues) ja Benjamin Hornberg (Antoine Monot).
Arvio: rikossarja
Kahden keikka – vaaralliset yhdessä
En Fall für Zwei, Saksa 2014
TV1 klo 21.50

Matulalle jätettiin haikeat hyvästit, mutta Saksan yleisradioyhtiö ZDF ei malttanut luopua ikiaikaisesta sarjaformaatistaan. Niinpä Kahden keikka palaa mutta täysin uudistuneena.

Matulan tilalle on luotu uusi hahmo, komea kovis Leo Oswald, jolla on hämärä menneisyys Etelä-Amerikassa. Hänen vastinparinsa Benjamin Hornberg kipuilee juristina appiukkonsa lakifirmassa.

Uudessa sarjassa on totista action-meininkiä, ja ensivaikutelma on Kahden keikan uskolliselle yleisölle varmasti masentava. Sarjan leppoisasta camp-hengestä ja itseironiasta ei ole jäljellä mitään, ja tunnarinkin menivät vaihtamaan. Mikään ei selvästikään ole ikuista edes saksalaisissa rikossarjoissa, mutta toki Matulaa esittänyt Claus Theo Gärtner on eläkepäivänsä ansainnut. Kaupunki on sentään edelleen Frankfurt.

Uuden sarjan kehyskertomus osoittautuu kuitenkin kelvolliseksi. Oswald ja Hornberg ovat lapsuudenystäviä, mutta heidän tiensä ovat eronneet syistä, joita paljastetaan vaiheittain. Oswald palaa kuvioihin, sillä hän tarvitsee Hornbergin apua selvitäkseen murhaepäilyistä. Hornberg suostuu mutta alkaa mamoilla, ja Oswald syyttää häntä nuoruutensa arvojen hylkäämisestä. Näin saa alkunsa miesten yhteinen bisnes.

Uuden sukupolven Matulan rooliin on valittu Wanja Mues, joka näyttelee parhaillaan myös Stolberg-sarjan jaksoissa. Alun perusteella hänellä on vielä matkaa Gärtnerin pettämättömään vetovoimaan. Hornbergia esittävässä Antoine Monot'ssa sen sijaan on enemmän särmää.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat