Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Radio Suomi kevensi arki-iltansa

Radio ja TV
 
Jussi Nahkuri Yle
Sanna Pirkkalainen ja Paula Jokimies vetävät Kaikki kotona -ohjelmaa.
Sanna Pirkkalainen ja Paula Jokimies vetävät Kaikki kotona -ohjelmaa. Kuva: Jussi Nahkuri Yle
Arvio: makasiini
Kaikki kotona
Radio Suomi klo 18.03

Suomen kuunnelluimman radiokanavan arki-illat kevenivät vuoden alussa huomattavasti, kun esimerkiksi puhelinkontakti- ja keskusteluohjelmat korvattiin pitkillä makasiinityyppisillä ohjelmablokeilla.

Tiistaisin kuultava Kaikki kotona ja torstaisin lähetettävä Ihan pihalla edustavat tuttuakin tutumpaa ohjelmaformaattia, jossa puhetta ja musiikkia rytmitetään sopivaksi pätkittyinä palasina.

Ei asiasisältö sinänsä kadonnut ole. Yle tekee tämäntyyppistä ohjelmavirtaa paljon laadukkaammin kuin monet muut radiot. Ohjelmissa on haastatteluja ja pidempiäkin puheosuuksia.

Kaikki kotona -lähetys sisältää esimerkiksi Roihan kirja -nimisen lukupiiriosion, jossa on tänään vieraana kirjailija Veera Hiidensalo. Ohjelmassa keskustellaan myös tieteellisesti rakastumisesta, kun Sanna Pirkkalainen haastattelee tutkimusprofessori Timo Partosta Terveyden ja hyvinvoinnin laitokselta.

Tämäntyyppiset ohjelmat edustavat radion ohjelmasuunnittelussa ajattelutapaa, ettei nykyihminen jaksa keskittyä samaan sisältöön yhtäjaksoisesti muutamaa minuuttia kauempaa. Lisäksi ohjelmissa soitettava musiikki on alistettu persoonattomalle soittolistalle.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat