Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Telkkari kosiskelee nettitähtiä

Radio ja TV
 

Eräs internetiin liittyvistä toiveista on, että se auttaisi löytämään uusia tekijöitä televisioon ja elokuviin. Osaltaan toive on toteutunut, mutta eri tavalla kuin kuviteltiin. Nettitähdet ovat tehneet perinteisen tv:n puolelle vain lyhyitä visiittejä. Pääasiassa he jatkavat tyytyväisinä Youtube-videoiden tekemistä.

Muutamia näkyviä poikkeuksia kuitenkin on. Kotikutoisen oloisena nettikomediana alkaneen Broad Cityn tekijät saivat paikan amerikkalaiselta Comedy Central -kaapelikanavalta. Kriitikoiden mielestä jo avauskausi tuntui kypsemmältä kuin moni muu uusi komedia.

Vielä suuremman loikan teki High Maintenance, lempeä komediasarja newyorkilaisesta kannabiskauppiaasta. Sitä on tehty viisi lyhyttä kautta, ensimmäiset ilmaisina ja uusimmat maksullisena Vimeo-videopalvelussa.

Huhtikuussa HBO ilmoitti tilanneensa tuotantokauden High Maintenancea. Samalla se kertoi ottavansa sarjan vanhat jaksot jakeluun maksukanavalleen ja nettipalveluihinsa.

HBO on arvostetuin yhdysvaltalainen tv-kanava. High Maintenance -sopimus on vahva hyväksynnän merkki ja lupaus siitä, että sarja vastaa kanavan korkeita laatuvaatimuksia.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat