Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Vietä vappua, avaa telkkari – ja varo!

Radio ja TV
 

Odotettavissa vapuksi: reipasta lumipyryä tai vähintään nilkkaan asti räntää. Unohda siis optimistisen kepeä kevätkolttusi ja kunnianhimoinen piknikkikattauksesi.

Laita suunnitelmat kunnolla uusiksi: älä siirrä kemuja sisälle vaan luovuta täysin. Kerää ystävät läjään ylilämmitettyyn kerrostaloasuntoon, korkkaa megapussillinen sipsejä ja avaa telkkari.

Vappu-tv ei kuitenkaan ole pelkkä mahdollisuus – kaikkea muuta. Uhka vaanii jokaisella pääkanavalla. Mitä ikinä teet, älä katso näitä ohjelmia.

TV1: Inhimillinen tekijä. Vieraana on Kylli Kukk. Jo minuutti hänen katsomistaan laukaisee hemmetinmoisen paniikin: miksi tuhoan parhaillaan kehoani kehnolla kuoharilla ja nopeilla hiilihydraateilla? (Ei helvetti, missä sisäinen kyllikukkini ylipäätään on? Tarkemmin ajatellen taisin hukata hänet jo vuosia sitten jonnekin lähikaupan pullonpalautusautomaatin liepeille.) Viimeistään Anne Flinkkilän empaattinen toljotus tekee kenen tahansa vappumielestä muussia.

TV2: Sohvaperunat. Ei sillä, ettei ohjelma olisi hyvä – sehän on. Mutta eihän se nyt käy, että katsot ystäviesi kanssa televisiosta ystäviä katsomassa televisiota. Liian metaa. Käy psyyken päälle.

MTV3: Luojan kiitos! Sami Hedberg on siellä. Heti perään Tuubi. Sami Hedberg on sielläkin.

Nelonen: Big Bang! Omituisesti takavasemmalta kesän kynnyksellä lanseerattu viihdepommi on kaoottinen cocktail. Jo vartti vetää katsojan pään pyörälle: juuri kun luulee, että show'ssa on itua, tapahtuu jotakin kammottavan myötähävettävää. Sitä paitsi viikon vieraisiin kuuluvat Jukka Poika ja Jone Nikula. Jep, molemmat.

Tuli yhtäkkiä ikävä Sami Hedbergiä.

Laura Friman hs.radiotv@hs.fi Twitter: @laurafriman
Sarja ilmestyy viikottain myös osoitteessa hs.fi

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat