Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Mainostajia vokottelemassa

Radio ja TV
 

Yhdysvalloissa tv-vuoden tärkein hetki ovat niin sanotut upfronts- eli etukäteistapahtumat, jotka alkoivat New Yorkissa tällä viikolla. Niissä tv-kanavat esittelevät tulevan ohjelmistonsa ja yrittävät vakuuttaa mainostajat siitä, että näiden kannattaa ostaa mainospaikat kiinnostavimmista ohjelmista jo nyt.

Tapahtumista ennustetaan myös kanavien lähitulevaisuuden näkymiä: missä on eniten hittisarjoja, kenen uutuuden vaikuttavat kiinnostavilta ja niin edelleen.

Vain muutamaa päivää ennen tv-kanavien esityksiä New Yorkissa kuultiin samanlaisia uutisia nettivideoiden tekijöiltä. Ne kisaavat samoista mainosrahoista ja yrittävät perustella mainostajille olevansa paljon parempi foorumi katsojien tavoittamiseen. Vuonna 2008 alkunsa saanut Newfronts-tapahtuma kesti tänä vuonna kaksi viikkoa, ja siihen osallistui nettimaailman jättiläisiä, kuten Youtube, amerikkalaiskanavien yhdessä omistama netti-tv-palvelu Hulu sekä BuzzFeed.

Nettipalvelut haluavat osansa samasta mainoskakusta kuin tv-kanavat, mutta ero on vielä suuri, sillä televisiomainontaan käytetään Yhdysvalloissa tänä vuonna vielä lähes kymmenkertainen summa nettivideomainoksiin verrattuna.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat