Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Tiedän, mistä valitat ensi syksynä

Radio ja TV
 

Hurraa: Maikkarin syysohjelmisto on julkistettu! Suomeksi sanottuna tiedän, mitä katsot ensi syksynä.

Ja koska kotimainen tv-keskustelu on kivuliaan ennalta-arvattavaa, tiedän myös saman tien, mistä valitat ensi syksynä.

Puretaanpa nurinat läpi pikakelauksella jo ennalta, niin voimme keskittyä syksyn tullen olennaisempiin.

"Pitikö sen Antti Holmankin saada ohjelma?" Todellakin piti ja jo oli aikakin! Antti Holma Show'n on pakko olla rautaa: mukaan napattu vakiovierastiimi koostuu rohkeista suorasuista ja Holma itse on rento, mutta särmikäs viihdyttäjä jumalten armosta.

Ja tärkeä pointti: hänen naistenlehtihaastattelunsa (joiden lukumäärä on loppukesästä väistämättä korkea) ovat eksponentiaalisesti kiinnostavampia kuin 95 prosenttia muista julkkishaastatteluista.

"Pitääkö samojen naamojen pyöriä joka sarjassa?" Tavallaan kyllä. Hyvä on, tiedät jo, kuka Kädettömät kokit -ohjelman Vappu Pimiä on. Tiedät kuitenkin myös bussikuskisi naaman ja ajotyylin, etkä vaadi häntäkään vaihtamaan ammattia sitten, kun ne ovat käyneet tutuiksi. Outoa kyllä, tv-esiintyjillä on sama oikeus rakentaa uraansa vuosikymmenten ajan kuin sinullakin. Koeta kestää.

"Tarvitaanko Putousta muka vielä?" En minä tiedä, mutta kysy vaikka niiltä yli miljoonalta katsojalta. Voin vannoa, että ohjelma kyllä lopetetaan, kun kukaan ei enää viihdy sen parissa. Simppeliä. Vertailun vuoksi: Big Brother ei kuulu enää tänä syksynä Subin ohjelmistoon.

"Miksi Jussi69 esiintyy kalastussarjassa?" Niin – hänet todella on kutsuttu mukaan Merta lähemmäs kalaan -ohjelmaan. Eikä minunkaan positiivisuuteni veny äärettömiin mittoihin. Eli en ymmärrä. Valituslupa näiltä osin myönnetty vuoden 2015 loppuun saakka.

Laura Friman
hs.radiotv@hs.fi
Twitter: @laurafriman
Sarja ilmestyy viikoittain myös osoitteessa hs.fi

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat