Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Nuoret miehet hassusti vauvaa hoitamassa

Radio ja TV
 
Hero
Baby Daddy -sarja on häiritsevän vanhanaikainen.
Baby Daddy -sarja on häiritsevän vanhanaikainen. Kuva: Hero
Komediasarja
Baby Daddy
USA 2012–
Pääosissa Jean-Luc Bilodeau, Tahj Mowry, Derek Theler, Melissa Peterman ja Chelsea Kane
Hero klo 19:30

Vauvat ovat söpöjä, ja vauvojen ympärillä kohkaavat ihmiset hassuja. Amerikkalainen tilannekomedia Baby Daddy (2012–) lähtee lupaavista asetelmista.

Kaksikymppinen Ben ( Jean-Luc Bilodeau ) yllättyy, kun entinen tyttöystävä jättää oven eteen vauvan. Ben, hänen veljensä Danny ja ystävänsä Tucker joutuvat vaavelin kanssa koomisiin ja haastaviin tilanteisiin. Kaksikymppisten, New Yorkissa asuvien miesten elämä saa uusia mausteita.

Baby Daddyn taustalla on idea, etteivät miehet osaa oikein huolehtia lapsista. Suosittu kasarikomedia Kolme miestä ja baby (1987) perustui aika lailla samanlaiseen asetelmaan. Tosin feministiseen Bitch-lehteen kirjoittava Diane Shipley huomautti, ettei elokuvassa ollut naishahmoa, joka pärjäisi vauvan kanssa hyvin ja pelastaisi miehet toistuvasti pulasta. Baby Daddyssa sen sijaan jo ensimmäisen jakson alussa Benin ystävä Riley auttaa nuoria miehiä vauvan kanssa. Tässä suhteessa sarja on perinteisempi kuin elokuva. Nainen handlaa.

On toki herttaista nähdä nuoria hyvännäköisiä miehiä hoitamassa vauvaa. Mutta jotain häiritsevän vanhanaikaista on koko komediasarjan perusajatuksessa, että tässäpä ovat miehet naisten töissä.

Ehkä seuraavaksi komediasarja naisista, jotka yrittävät ajaa kuorma-autoa?

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat