Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kerralla vai tipoittain?

Radio ja TV
 

Iso osa tv-sarjojen katsomisen nautintoa on toisto ja ennustettavuus, tieto siitä, että seuraava annos saapuu samalta kanavalta samana viikonpäivänä samaan aikaan. Kunnes Netflix keksi, että netissä mikään ei estä julkaisemasta kaikkia jaksoja yhdellä kertaa.

Yhtiön mukaan tällainen malli on katsojalle parempi, sillä tämä voi vapaasti valita, miten nopeasti tai hitaasti tahtoo katsoa lisää. Osittain kyse on tietenkin PR-tempusta, mutta joka tapauksessa malli on leviämässä. Suomessa kanavat ovat jo kokeilleet jaksojen julkaisemista ennakkoon netissä, ja nyt yksi amerikkalaisjäteistä eli NBC tekee saman uuden Aquarius-sarjan kanssa.

Perinteiselle viikoittaiselle tahdille on silti käytännöllisiä syitä. Isojen amerikkalaiskanavien sarjojen esityskaudet kestävät niin pitkään, että viimeiset jaksot ovat vielä kesken siinä vaiheessa, kun ensimmäisiä jo esitetään televisiossa. Eikä edes Netflix ole täysin vapaa. Torstaina siellä saa ensi-iltansa Between-sarja, joka sekin julkaistaan kokonaan kerralla – paitsi Kanadassa. Ohjelma on yhteistuotanto paikallisen tv-kanavan kanssa, joten siellä sarja näytetään perinteiseen tyyliin jakso kerrallaan torstai-iltaisin.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat