Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Alkoholilla avaruusolioita vastaan

Radio ja TV
 
Hero
Russell Tovey, Richard Coyle, Lalor Roddy ja Ruth Bradley näyttelevät kauhukomediassa.
Russell Tovey, Richard Coyle, Lalor Roddy ja Ruth Bradley näyttelevät kauhukomediassa. Kuva: Hero
Arvio: komedia
Grabbers – Huurupiilo ★★★
Irlanti 2012
Ohjaus Jon Wright
Pääosissa Richard Coyle, Ruth Bradley, Russell Tovey
Hero klo 21.00 (K16)

 

Kauhukomedian Grabbers – Huurupiilo ideaa voi kuvailla irlantilaiseksi väännökseksi Maailmojen sodan (1897) loppuratkaisusta. Kuten muistetaan, H.G. Wellsin romaanissa mikrobit kukistivat avaruudesta tulleet valloittajat. Pubiensa tunnelmasta kuuluisassa Irlannissa puolestaan avaruusolennolta suojelee veren tuhti alkoholipitoisuus.

Syrjäsaaren alkoholisoituneelle poliisille O'Shealle ( Richard Cole ) ja hänen uudelle kollegalleen Nolanille ( Ruth Bradley ) alkaa vähitellen selvitä, että saarelaisten katoamisella ja Paddyn ( Lalor Roddy ) kiinni ottamalla "merihirviöllä" on joku yhteys. Tutkimuksissaan apuna heillä on paikallinen tutkija tohtori Smith, jota esittää Russell Tovey, Becky ja Steve -komediasarjan (2010–2013) toinen päätähti.

Kevin Lehanen esikoispitkänään käsikirjoittama ja Jon Wrightin toisena elokuvanaan ohjaama Grabbers ei saa aiheesta irti läheskään kaikkia sen tarjoamia toikkarointimahdollisuuksia. Suuri osa ongelmasta on humalatilan näytteleminen, jossa lopulta onnistuu vain Tovey.

Myönteisesti elokuva yllättää erikoistehosteidensa osalta. Avaruusoliosta on loihdittu jykevä, yllätysliikkeisiinkin kykenevä mörkö, joka ei ainakaan liikaa lainaile aikaisempien tieteisfiktioiden roistogallerioista.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat