Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Ihmiskunta ihmettelee kadonneita jäseniään

Justin Theroux näyttelee menneisyyttään pohtivaa pikkukaupungin šeriffiä.

Radio ja TV
 
Yle
Mykät tupakoitsijat seuraavat Mapletonin asukkaiden elämää uudessa jenkkidraamassa.
Mykät tupakoitsijat seuraavat Mapletonin asukkaiden elämää uudessa jenkkidraamassa. Kuva: Yle
Arvio: draamasarja
The Leftovers
USA 2014
Pääkäsikirjoittajat Damon Lindelof, Tom Perrotta
Pääosissa Justin Theroux, Amy Brenneman, Liv Tyler, Christopher Eccleston
TV2 klo 22.00

On kulunut kolme vuotta siitä, kun kaksi prosenttia maapallon väestä katosi yhtäkkiä. Selittämättömän tragedian vuoksi Mapletonin pikkukaupunkiin on muodostunut outoja ihmisryhmiä, kuten valkoisiin pukeutuvien puhumattomien tupakoitsijoiden yhteisö ja karismaattisen parantajan johtama kultti.

Suurin osa väestä kuitenkin jatkaa eloaan lähes entiseen tapaan. Näihin lukeutuu šeriffi Kevin Garvey ( Justin Theroux ), jolla on kapinoiva teini-ikäinen tytär ( Margaret Qualley ) ja kulttiin kuuluva aikuinen poika ( Chris Zylka )HBO:n tuottaman, TV2:n esittämän The Leftovers -sarjan avaus leviää moneen suuntaan. Toinen jakso on samalla tapaa löyhä, mutta kolmas yllättäen keskittyy rahapulaan ajautuneeseen pastoriin ( Christopher Eccleston ) ja tiivistyy tehokkaasti. Neljäs jakso on taas velttoa monihenkilödraamaa, jossa nimekkäistä näyttelijöistä kuten Liv Tyler ja Amy Brenneman ei saada juuri mitään irti.

Sarjan alkuituna toimineen romaanin on kirjoittanut Tom Perrotta, jonka töihin perustuvat myös onnistuneet elokuvat Salaiset leikit (2006) ja Vaalit (1999). Kymmenosaisesta ensimmäisestä tuotantokaudesta esitetään tänään puolet, seuraava puolikas nähdään 30. kesäkuuta.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat