Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Tähtituottajalla on valtaa

Radio ja TV
 

Amerikkalaisen tv-sarjan tärkein tekijä on showrunner, joka on yleensä sarjan luoja, tuottaja ja johtava käsikirjoittaja. Hänen tehtävänään on varmistaa, että ohjelma valmistuu ajallaan ja kokonaisuus pysyy johdonmukaisena, sillä ohjaajat ja käsikirjoittajat vaihtuvat jaksosta toiseen.

Suosituimmilla showrunnereilla on paljon valtaa, sillä he pyörittävät samaan aikaan useita sarjoja ja silti kanavat tilaavat koko ajan lisää.

Tämän syksyn tähtiä on Greg Berlanti, joka on erikoistunut supersankarisarjoihin. Hänen luomuksiaan on muun muassa Subilla nähtävä Arrow. Tulevana vuonna Berlantilla on näppinsä pelissä peräti kuudessa eri sarjassa samaan aikaan, mukana sellaisia ison profiilin uutuuksia kuin Supergirl ja Arrow'n maailmaan sijoittuva Legends of Tomorrow.

Jo muutaman showrunner-maailman luotettavin tekijä on kuitenkin ollut Shonda Rhimes, jonka vastuulla ovat Greyn anatomia, Scandal ja How to get away with murder, kaikki hittejä. Viime vuonna ABC-kanava näytti torstai-iltaisin kaikki kolme ohjelmaa peräjälkeen, mikä on aivan poikkeuksellista. Tänä vuonna Rhimes tuo televisioon vielä yhden sarjan lisää.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat