Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Pienen pojan murha sekoittaa esikaupunkialueen

Radio ja TV
 
Pojan traaginen kohtalo pysäyttää amerikkalaisen unelman.
Pojan traaginen kohtalo pysäyttää amerikkalaisen unelman.
Arvio: rikossarja
Salaisuuksia ja valheita
Secrets and Lies, Yhdysvallat 2015
Pääosissa Ryan Phillippe, Juliette Lewis, KaDee Strickland, Natalie Martinez
MTV3 klo 21.00

Olen alkanut jo kaivata vanhanajan poliisisarjoja, joissa selvitetään yksi murha per jakso. Nykyään melkein kaikissa uusissa sarjoissa setvitään yhtä rikosta koko kauden ajan.

Niin myös uunituoreessa amerikkalaissarjassa Salaisuuksia ja valheita, joka perustuu samannimiseen australialaissarjaan. Esikaupunkialueen rauha rikkoutuu, kun perheenisä Ben ( Ryan Phillippe ) löytää lähimetsästä Tom-pojan ruumiin. Samalla hänestä tulee murhan pääepäilty. Murhan ja yhteisön koukeroita setvitään peräti kymmenen jakson ajan.

Australialaissarjaa on kiitelty, mutta sitä ei ilmeisesti ole esitetty Suomessa millään kanavalla. Amerikkalaisversio vaikuttaa kuitenkin turhalta, vaikka sillekin on tulossa toinen kausi. Rikossarjoille on kova kysyntä, ja siksi keskinkertaisetkin käyvät kaupaksi.

Sarjan rikos on kaikessa kamaluudessaan kovin tavanomainen. Ikävästi sanottuna lapsiuhrit ovat "muodissa" kaikenmaalaisissa rikossarjoissa. Oman lapsen kuolema on jokaisen vanhemman pahin kauhukuva, mutta siihenkin näemmä turtuu, kun katsoo tarpeeksi monta sarjaa ja elokuvaa, jotka on rakennettu sen pelon varaan.

Yhteisön kuvaukseen ei ole sarjassa paneuduttu ollenkaan, ja sivuhenkilöt heiluvat epämääräisesti taustalla. Pojan murha melkein unohtuu, kun päähenkilö selvittää sekavia naissuhteitaan. Juonenkäänteitä riittää, mutta jännitettä ei synny.

Mitäänsanomattoman roolituksen erikoisuus on tiukkapipoista poliisia esittävä Juliette Lewis, joka on mennyt tekemään jotakin persoonallisille kasvoilleen.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat