Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Paula Noronen provosoi miehiä

Radio ja TV
 
Pekka Elomaa
Paula Noronen hiillostaa miehiä aroistakin aiheista.
Paula Noronen hiillostaa miehiä aroistakin aiheista. Kuva: Pekka Elomaa
Arvio: keskusteluohjelma
Miehet puhuvat
Suomi 2015
Radio Suomi klo 17.30

Opin juuri uuden sanan. Radio Suomen kymmenosaisen Miehet puhuvat -sarjan kakkososassa ennalta sovittuna aikana harrastettavaa seksiä kutsutaan "Excel-seksiksi".

Ohjelmasarja on jatkoa viime kesänä esitetylle, runsaasti palautetta saaneelle Naiset puhuvat -sarjalle. Toimittajana on jälleen Paula Noronen, jonka provokatiiviset kysymykset perustuvat konservatiivisiin sukupuolirooleihin.

Sarjassa esiintyvät miehet on haastateltu erikseen, mistä tulee hieman kuulustelumainen vaikutelma. Ohjelman kiinnostavuutta ylläpitää keskustelijoiden laaja kirjo.

Jaksoittain vaihtuvista aiheista – esimerkiksi seksistä, parisuhteesta ja isyydestä – keskustelevat emeritus-piispa Wille Riekkinen, jääkiekkoerotuomari Jari Levonen, tv-kanava Foxin ohjelmapäällikkö Mikko Silvennoinen, laulaja-malli Kim Herold ja kansanedustaja Mauri Pekkarinen.

Luonnollisesti mukana on myös miehen kanssa elävä mies Mikko Silvennoinen, joka kertoo kiinnostavia asioita homokulttuurista, mutta tulee myös esittäneeksi aikamoisia stereotypioita vastakkaisesta sukupuolesta.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat