Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Scooby-Doo kestää yli vuosikymmenten

Radio ja TV
 
Reipas koirahahmo jatkaa lasten suosikkina vuodesta toiseen.
Reipas koirahahmo jatkaa lasten suosikkina vuodesta toiseen.
Lastenelokuva
Scooby-Doo! Legend of the Phantosaur
USA 2011
MTV3 klo 15.20

Mysteerejä ratkova koira Scooby-Doo teki ensiesiintymisensä syksyllä 1969. Yhdysvalloissa tuli tuolloin televisiosta lauantaiaamuisin piirrettyjä, ja niiden joukosta Scooby-Doosta kertova sarja nousi nopeasti lasten suosikiksi.

Sympaattinen ja arka, ruokaa rakastava koira on sen jälkeen ratkonut ihmisystäviensä kanssa arvoituksia yhä uusissa tv-sarjoissa ja piirroselokuvissa.

Lisäksi 2000-luvun alussa tehtiin valkokankaalle kaksi näyteltyä Scooby-Doo-elokuvaa, Scooby-Doo (2002) ja Scooby-Doo 2: Monsterit vapaalla (2004), jotka olivat suuria menestyksiä.

Amerikkalaisella Boomerang!-kanavalla alkaa myöhemmin tänä vuonna uusi Scooby-Doo-piirrossarja, nimeltään Be Cool, Scooby Doo! Harva hahmo selviytyy näin mainiosti vuosikymmeneltä toiselle.

Vuodesta 1998 alkaen on myös julkaistu suoraan videolle ja dvd:lle yli 20 Scooby-Doo-piirroselokuvaa, joista nyt nähdään Scooby-Doo! Legend of the Phantosaur (2011).

Tyypillisessä Scooby-Doo-elokuvassa koira ystävineen kohtaa pelottavia hahmoja, kuten Loch Nessin hirviön, peikkokuninkaan, vampyyrin ja vihreitä avaruusolentoja. Yleensä ne paljastuvat roistojen luomiksi oveliksi huijauksiksi, mutta jotkut ovat olleet enemmän tai vähemmän aitoja.

Tällä kertaa vastaan tulee dinosauruksia. Miten mahtaa olla niiden laita?

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat