Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Pelaaminen on parasta tv:tä

Radio ja TV
 

Jossain vaiheessa 2000-lukua videopeleistä tuli merkittävää tv-viihdettä. Suosituimpia pelejä myydään valtavat määrät, mutta niitä katsotaan vielä enemmän — aivan kuin mitä tahansa tv-sarjaa. Youtuben suosituin videontekijä PewDiePie on hankkinut maineensa ja yli 37 miljoonaa seuraajaansa tekemällä videoita, joissa hän pelaa ja hassuttelee.

Viime elokuussa verkkokauppajätti Amazon osti 970 miljoonalla dollarilla (850 milj. euroa) erittäin suositun Twitch-nettipalvelun, jossa pelaajat voivat seurata reaaliajassa toisten pelaamista.

Vastareaktiona sille Youtube loi uuden osion, joka keskittyy vain ja ainoastaan videopeleihin. Yhteensä yli 25 000 peliä saa kukin oman sivunsa, josta löytää kaikenlaisia kyseiseen peliin liittyviä videoita, arvosteluja, oppaita ja läpipeluuvideoita.

Samalla Youtube korostaa teknisiä ominaisuuksia, jotka soveltuvat erityisesti pelivideoihin. Yksi esimerkki siitä on mahdollisuus ladata palveluun videoita, joiden nopeus on 60 kuvaa sekunnissa.

Tv-ohjelmille ja elokuville ei moista kuvanopeutta tarvitse, mutta pelaajille ero 30:n ja 60:n fps-kuvanopeuden välillä on kuin loikka perinteisestä televisiosta teräväpiirtoon.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat