Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

South Park meni nettiin

Radio ja TV
 

Television nettikatselun suosio kasvu synnyttää tv-kanaville uudenlaisia ongelmia. South Park -animaatiosarjan koti on yhdysvaltalainen Comedy Central -kaapelikanava, jonka ohjelmistosta löytyy monia muitakin nuorten suosimia sarjoja. Ongelmana vain on se, että nuoret eivät katso sarjoja televisiosta.

Eri nettipalveluissa —Youtube, Facebook, Snapchat, Hulu — Comedy Centralin suosituimpien ohjelmien katsojamäärät ovat moninkertaisia perinteiseen televisioon verrattuna, mutta katsojaa kohti niistä kertyy vähemmän mainosrahaa.

Silti South Parkin tekijät päättivät jo vuonna 2008, että on parempi mennä sinne, missä katsojat ovat kuin taistella tutkainta vastaan. He perustivat nettipalvelun, josta voi katsoa sarjan jokaisen jakson ilmaiseksi mainoksia vastaan.

Tuohon aikaan tv-sarjojen dvd-myynti tuotti vielä paljon rahaa, joten Comedy Central -kanavan omistavan Viacom-yhtiön johtajat olivat ihmeissään. Miksi ihmeessä uhrata menestyvä bisnes ja siirtyä nettijakeluun, jonka mainostulot ovat paljon pienemmät?

Varatoimitusjohtaja Erik Flannigan muisteli vastaustaan New York Timesissä: "Me vain vastaamme siihen, mitä ihmiset tekevät jo nyt."

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat