Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Vartin tositarinoita nuorten naisten elämästä Tukholmassa

Radio ja TV
 
Yle
Cindy (vas.), Rebecka, Karolina, Emma Jennie, Matilda ja Charlotte viettävät kesää Tukholmassa.
Cindy (vas.), Rebecka, Karolina, Emma Jennie, Matilda ja Charlotte viettävät kesää Tukholmassa.
Tosi-tv-sarja
Lesbot
Flator, Ruotsi 2014
Fem klo 19.45

Kuusi tukholmalaista nuorta naista puhuu elämästään, tunteistaan ja identiteetistään. He suunnittelevat häitä, käyvät tapaamassa äitiä, ihastuvat ja bilettävät. Tällaista on nähty tosi-tv:ssä ennenkin, mutta tässä ruotsalaissarjassa kaikki kuusi naista ovat lesboja.

Kauas on siis menty niistä ajoista, kun Curl Girls (2007), lesborealityn tienraivaaja, laittoi kauniit nuoret lesbonaiset Havaijille surffaamaan ja kilpailemaan keskenään.

Monissa Lesbot-sarjan edeltäjissä korostettiin arjen sijasta juhlaa. Los Angelesiin sijoittuneen Gimme Sugarin (2008–2009) lähtökohtana oli yökerhon perustaminen, ja brittiläinen Candy Bar Girls (2011) rakentui baarin ympärille. Los Angelesiin ja New Yorkiin sijoittunut reality Tosielämän L-koodi (2010–2012) muistutti puolestaan välillä saippuasarjaa.

Lesbot-sarjan henkilöt ovat toki viehättäviä, mutta eivät näytä yhtä sporttisilta kuin Curl Girlsin naiset eivätkä tihku glamouria siinä missä päähenkilöt Tosielämän L-koodissa. Saippuaakin Lesboissa on huomattavasti vähemmän. Siinä kerrotaan yksittäisten ihmisten elämästä, kun taas Tosielämän L-koodissa kuvattiin pariskuntia.

Sarjan jaksot kestävät alle 15 minuuttia, ja niitä on yhteensä yksitoista, jolloin jokainen henkilö saa keskimäärin alle puoli tuntia aikaa.

Sarjassa ei siten kehity sellaisia draaman kaaria kuin Tosielämän L-koodissa, mutta toisaalta Lesbot sopii niille, jotka pitkästyvät helposti tosi-tv:n parissa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat