Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Ihanat, todella ihanat, Mikko Kuustonen

Radio ja TV
 
Laura Friman

Outoa kyllä, minua ei koskaan kutsuttu mukaan maabrändityöryhmään. Paljastan nyt kuitenkin jälkikäteen, että olisin tuottanut tehtävässä tasalaatuista materiaalia.

Jokainen raporttini olisi koostunut vain kahdesta sanasta, joita olisin luetellut sata sivua putkeen. Nuo sanat olisivat olleet Mikko ja Kuustonen.

Tv-maailman sääntö numero yksi: kesällä ei lanseerata tv-sarjoja – tietenkään. Eihän tässä mitään hulluja olla. Ei ole tähteä, joka vetäisi suomalaiselta muovisandaalit jalasta ja istuttaisi pirttiin ruudun ääreen. Tai siis: ei muita kuin Mikko Kuustonen.

Hänen tänä iltana starttaavan Kesäkuski-sarjansa voi kuin voikin sijoittaa huoletta alkamaan ehkä tv-vuoden kinkkisimmällä viikolla, heinäkuun alussa, koska sitä juontaa – jumankekka – Mikko Kuustonen.

Kuten tiedämme, planeettamme ihmisväestön rakastettavuushierarkiahan rakentuu jota kuinkin näin: ihanat ihmiset, todella ihanat ihmiset, Mikko Kuustonen.

Raivostuttavaa, mutta totta: Mikko Kuustosessa ei ole mitään vikaa. Hän on lempeä, muttei lässy. Lähestyttävä, mutta sopivan särmikäs. Ikäisekseen mieheksi epäilyttävän tunnevammattoman oloinen ja sosiaalisesti lahjakas. Lisäksi Mikko Kuustonen on epäreilun nokkela ja aina järkyttävän freesin näköinen. Tunnen usein pakottavaa halua kääntää postini hänen kuohkean tukkansa uumeniin.

Ja kun Mikko Kuustonen tekee lapsia, heistä tulee luonnollisesti tyrmäävän kauniita ja poikkeuksellisen lahjakkaita, vaikka Mikko Kuustoselle varmaan kelpaisivat rumat ja kunnianhimottomatkin – hän keksisi eittämättä heistäkin jotain kivaa sanottavaa.

Mutta minkäs teet, noilla geeneillä on vaikea mokata.

Ja vaikka häneen ei jostain pähkähullusta syystä olisi erityisen ihastunut, hän on siitä harvinaislaatuinen tyyppi, että hänestä on aivan mahdotonta keksiä mitään myrkyllistä sanottavaa.

On siis melko tarpeetonta edes kertoa, että torstai-iltana alkava Kesäkuski-sarja on kiva, koska sitä vetää Mikko Kuustonen. Avausjakson Krisse Salminenkin on hänen taikapiirissään yhtäkkiä aivan siedettävä.

Laura Friman hs.radiotv@hs.fi Twitter: @laurafriman
Sarja ilmestyy viikoittain myös osoitteessa hs.fi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat