Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Tyhjää puhetta Mikko Kuustosen autossa

Radio ja TV
 
MTV3
Mikko Kuustonen ajelee ympäriinsä Maikkarin kesäsarjassa.
Mikko Kuustonen ajelee ympäriinsä Maikkarin kesäsarjassa. Kuva: MTV3
Arvio: viihdeohjelma
Kesäkuski, Suomi 2015
MTV3 klo 15.30

Mikko Kuustonen on hyvä tv-esiintyjä, mutta rajansa kaikella. MTV3:n kesäsarjassa lasketaan vain ja ainoastaan sen varaan, että joku jaksaa kuunnella Kuustosen sympaattista jutustelua. Itse jutuilla ei ole juuri mitään merkitystä.

Ohjelman idea on laittaa Kuustonen rattiin, ja hänen kyytiinsä on kutsuttu eri alojen julkkiksia. Toinen puoli ohjelmaa on esitellä vanhoja autoaarteita, joita Kuustonen pääsee ajamaan.

Ensimmäisessä jaksossa Krisse Salminen istuu kullanvärisen, vuoden 1975 Sitikan etupenkille, ja parivaljakko lähtee hakemaan tykötarpeita Krissen pojan kymmenvuotissynttäreille. He ajavat Sitikalla Kaisaniemen pilailupuotiin, ja autossa puhutaan niitä näitä ilman minkäänlaista käsikirjoitusta, tai ainakin siltä se vaikuttaa.

Hauskaahan heillä tuntuu olevan, mutta mitä tästä pitäisi jäädä katsojalle? Kuustonen on haastattelevinaan vieraita, mutta kysymykset hän heittää ihan hatusta.

Sama naureskelu jatkuu toisessa osassa, jossa Aki Riihilahti otetaan 1960-luvun Mersun minibussin kyytiin. Miehet hölisevät aivan yhdentekeviä.

Kymmenosaisen sarjan tulevia vieraita ovat muun muassa Maija Vilkkumaa, Antti Holma ja Jenni Pääskysaari.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat