Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Uutisvideota on netti pullollaan

Radio ja TV
 

Uutisvideoista on netissä enemmän tarjontaa kuin koskaan, ja silti uusia tulokkaita riittää. Youtube avasi äskettäin Newswire-kanavan, jonka tarkoituksena on toimia luotettavana lähteenä kaikille uutisvideoista kiinnostuneille.

Newswiren sisältö koostuu Youtubeen ladatuista silminnäkijävideoista, mutta koukkuna on se, että niiden paikkansapitävyys on varmistettu. Nykyään uutistapahtumien yhteydessä nettiin ilmestyy lukuisia videoita, jotka ovat harhaanjohtavia joko tarkoituksella tai vahingossa.

Storyful-yhtiö perkaa tarjontaa ja nostaa Newswireen näkyville sellaisia videoita, jotka ansaitsisivat lisää huomiota. Storyful työskentelee myös Facebookin kanssa samaan tapaan eli etsii sieltä uutisarvoista sisältöä.

Kilpailu uutisvideoiden paalupaikasta ulottuu myös älypuhelimiin. Watchup-sovellus kokoaa yhteen paikkaan kansainvälisten uutiskanavien videoita ja yrittää ajan myötä oppia käyttäjän mieltymykset.

Yhdysvaltalainen NewsON-sovellus puolestaan panostaa paikallisuutisiin, sillä sen kautta pääsee katsomaan yli sadan paikallisaseman uutislähetyksiä ilmaiseksi – tai siis mainoksia vastaan.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat