Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Seksuaalivalistajien korvat eivät punoita

Radio ja TV
 
Nina Kiiskinen toimittaa uutta Onnelliseksi-sarjaa.
Nina Kiiskinen toimittaa uutta Onnelliseksi-sarjaa.
Arvio: keskusteluohjelma
Onnelliseksi
Suomi 2015
Radio Suomi klo 19.05

 

Yle teki 1970-luvun alusta vuoteen 1986 ohjelmaa nimeltään Sukupuolielämän kirjelaatikko. Lähetykset saavuttivat suuren suosion, ja ne palkittiin valtion tiedonjulkistamispalkinnolla.

Radio Suomen uusi Onnelliseksi-sarja tuo yleisön seksuaalisuuteen liittyvät kysymykset radioaalloille pitkän tauon jälkeen. Tällaiselle ohjelmalle näyttää edelleen olevan tilausta. Viime viikolla lähetettyyn ensimmäiseen jaksoon tuli valtavasti kysymyksiä, ja osa niistä näytti olevan täsmälleen samoja kuin Sukupuolielämän kirjelaatikossa.

Vaikka seksuaalisuuden luulisi poikivan myös trolleja, kysymykset ovat olleet asiallisia ja harkittuja. Rennon asiallinen meininki on myös studiossa. Seksuaalivalistajien korvat eivät punoita, vaan vaikeistakin aiheista puhutaan luontevasti.

Sarjaa toimittaa kirjailija ja seksuaalikasvattaja Nina Kiiskinen, jolla on joka lähetyksessä vieraanaan aiheen mukaan vaihtuva asiantuntija. Tänään seksuaalifantasioista saapuu keskustelemaan seksologi, seksuaalietiikan tutkija ja Sexpo-säätiön toiminnanjohtaja Tommi Paalanen.

Luultavasti ohjelmassa pohditaan myös fantasioiden ja perversioiden välisiä rajoja. Tekijöillä on jo etukäteen selkeä viesti: meillä kaikilla on oikeus mielikuvitukseemme.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat