Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Tämä on Batman-kesä

Radio ja TV
 
Batman-elokuvan nimiosassa on Michael Keaton. Jack Nicholson on Jokeri.
Batman-elokuvan nimiosassa on Michael Keaton. Jack Nicholson on Jokeri.
Elokuva
Batman
USA 1989
Ohjaus Tim Burton
Pääosissa Michael Keaton, Kim Basinger, Jack Nicholson
Sub klo 21.00 (K16)

Sub esittää peräkkäisinä päivinä neljä ensimmäistä uuden polven Batman-elokuvaa. Batmaniin ja Batman – paluu -elokuvaan uuden näkökulman tarjoaa tuore Birdman-elokuva, jossa Batmania esittänyt Michael Keaton näyttelee Hollywood-näyttelijää, joka ei pääse irti taannoisesta supersankariroolistaan.

Kierroksia siis kerrakseen.

Tänä kesänä Batman-elokuvia voi verrata myös 1960-luvun tv-sarjaan, jota esitetään Teemalla. Tv-sarjan kirkuvanvärisillä camp-lavasteilla ei ole oikeastaan mitään yhteistä ohjaaja Tim Burtonin luoman goottihenkisen Gotham Cityn kanssa, mutta Batmanista on moneksi.

Tv-sarjan ja elokuvan väliin osui Batman-sarjakuvan uusi tuleminen 1980-luvulla. Elokuvien tyyli on velkaa sekä alkuperäiselle sarjakuvalle että Frank Millerin ja Alan Mooren moderneille tarinoille.

Ensimmäinen Batman-elokuva on ihan kasaria, ja vielä kevyttä viihdettä. Batman – paluu -elokuvaan Burton sai kytkettyä syvempiäkin tasoja.

Kahdessa seuraavassa ohjaajaksi vaihtui Joel Schumacher, ja Batmanin roolissa nähtiin ensin Val Kilmer ja hänen jälkeensä George Clooney.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat