Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Donald Trumpin huonommat diilit

Radio ja TV
 
Domick Reuter Reuters
Donald Trump on ikävä suustaan.
Donald Trump on ikävä suustaan. Kuva: Domick Reuter Reuters
Tosi-tv
Diili
The Apprentice, USA 2004–
MTV3 klo 22.35

 

Miljardööri, kiinteistömoguli, tv-persoona ja poliitikko Donald Trump sai tänä kesänä kuulla oman kuuluisan lauseensa You're fired, sä saat potkut.

Republikaanien presidenttiehdokaaksi pyrkivä Trump totesi kesäkuun lopussa, että Meksikon rajan yli tulevat siirtolaiset "tuovat huumeita, tuovat rikoksia, ovat raiskaajia". NBC-kanava ilmoitti, että tämän jälkeen Trump enää vedä Diiliä eikä NBC tee hänen kanssaan muutakaan yhteistyötä.

Trump on todennutkin kampanjoinnin heikentäneen hänen brändiään. Miehen olisi pitänyt kysyä neuvoa Hjallis Harkimolta, joka siirtyi onnistuneesti Diilistä politiikan maailmaan.

Tosin Diilikään ei enää ole niin hyvä diili kuin ennen. Ensimmäisen vuoden jaksoja katsoi keskimäärin huikeat 20 miljoonaa ihmistä. Sittemmin ohjelman kilpailijat ovat muuttuneet julkkiksiksi, ja tänä vuonna keskimääräinen katsojaluku oli enää alle kahdeksan miljoonaa.

Trumpin presidenttiehdokkuus ei kuitenkaan ole niin älytön idea kuin miltä se kuulostaa.

Kun runsas neljä vuotta sitten Obamalle etsittiin republikaanien vastaehdokasta, Trump harppasi kaikkien yllätykseksi mielipidetiedustelujen kärkeen. Hän ei aloittanut kampanjaa, ilmeisesti osittain siksi, että Diilin kausi olisi mennyt sivun suun.

Tosin republikaanit eivät todennäköisesti lainkaan pidä uudesta ehdokkaastaan. Huomattavan osan heidän poliittisesta julkisuudestaan on nyt saanut superrikas ja rasistisia puhuva hörhö.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat