Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Suomi-areena on yhtä kuin Emmerdale

Radio ja TV
 

Kinkkiset ajat edessä: Emmerdale häädetään ensi viikoksi tauolle. Luottosarjan syrjäyttää Maikkarin vuotuinen Suomi-areena-viikko, joten brittisaippuaa pitää tankata loppuviikko varastoon. Toisaalta: jos tarkemmin ajattelee, päivittäinen Suomi-areena-annos tepsii ihan hyvin Emmerdale-vajaukseen. Nehän ovat vähän niin kuin sama asia. Tässä todistusaineistoa:

 

1. Emmerdale on fiktiivinen kaupunki. Suomi-areena-tapahtuma pidetään sympaattisessa mutta hieman vinksahtaneessa Porissa.

Suomessa on tuhansittain ihmisiä, jotka uskottelevat toiveikkaina itselleen Porin olevan fiktiivinen kaupunki. Porissa käyneetkään eivät kokemuksen kreisiyden johdosta voi olla aivan varmoja, ovatko he käyneet oikeassa vai kuvitteellisessa kohteessa.

2. Sekä Suomi-areena että Emmerdale vilisevät hahmoja, joita ei saada kirjoitetuksi ulos näyttämöltä, vaikka kuinka yritettäisiin. Emmerdalen Eric Pollard on jyrännyt tienoon kunnallispolitiikassa vuodesta 1986 – aivan kuten useat Suomi-areenan keski-ikäiset mieshahmotkin.

Heidän rötöksiinsä suhtaudutaan myös samalla pitkämielisyydellä kuin brittikylässä: tuhopolttajiin ja tuiterissa kaahailijoihin luotetaan jatkossakin.

3. Persut muistuttavat yllättävän paljon Dinglen sukua. Näiden tunnusmerkkeihin kuuluvat muun muassa aavistuksen ruokoton ulkoasu, hiomattomat sosiaaliset taidot sekä lähes täydellinen kyvyttömyys analysoida omia koiruuksiaan.

4. Suomi-areenan tuoreehko hahmo Sanni Grahn-Laasonen näyttää hieman Debbieltä, jos siristää silmiään todella voimakkaasti. Siis todella voimakkaasti.

5. Se, mitä Suomi-areenalla tapahtuu kameroiden sammuttua, vetää juonikuviokisassa vertoja Emmerdalen asukkien toilailuille. Uskokaa pois.

Laura Friman hs.radiotv@hs.fi Twitter: @laurafriman
Sarja ilmestyy viikoittain myös osoitteessa hs.fi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat