Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Poliisiopiston mainio moottoriturpa

Radio ja TV
 
Sub
Osaatko matkia tyhjää vessapaperirullaa? Konstaapeli Jones (Michael Winslow) osaa.
Osaatko matkia tyhjää vessapaperirullaa? Konstaapeli Jones (Michael Winslow) osaa. Kuva: Sub
Elokuva
Poliisiopisto 1
Police Academy, USA 1984
Ohjaus Hugh Wilson
Sub klo 21.00

 

Kuka Poliisiopisto-komedioiden näyttelijä pystyisi täyttämään Helsingin Kulttuuritalon omalla esityksellään kolmena eri vuonna? Opiston johtajana hölmistellyt George Gaynes? Tuskin, vaikka hän onkin syntynyt Helsingissä 1917. Asehullua Tackleberrya tyypitellyt David Graf? Tai vaitelias jättipoliisi Hightower eli Bubba Smith? Tuskinpa, vaikka sattuisivatkin vielä elämään.

Mutta konstaapeli Larvell Jonesiksi eläytynyt "moottoriturpa" Michael Winslow pystyi. Hän esiintyi Helsingissä täydelle salille viimeksi 2014.

Winslow (s. 1958) on elokuvasarjan ainoa vakiokasvo, jolle tunnettu rooli ei ole ollut leimaava rasite. Päinvastoin. Vaikka tosi asiassa hän oli konstaapeli Jonesinakin pääosin oma itsensä eli imitaattori, joka osaa jäljitellä melkein mitä tahansa ääniä. Ja varsinkin sellaisia, jotka eivät ole inhimillisiä – kuten kassakoneita, radioita ja tyhjiä vessapaperirullia.

Subin Poliisiopisto-viikon – jonka aikana nähdään kaikki seitsemän elokuvaa – aloittavassa ensimmäisessä törttöilyssä Winslow hämmentää matkimalla muun muassa pistoolia, konekivääriä ja partakonetta sekä bravuurinaan varhaista videopeliä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat