Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Testaa, oletko kesäkoukussa

Radio ja TV
 

Se tapahtui vaivihkaa: ensin marisit kuuliaisesti uusinnoista ja lempisarjasi kesälomasta, mutta vähitellen alkoi lipsua. Ajelehdit pumpulimaiseen tilaan, jossa psyykesi alkoi kiintyä suven jonninjoutavaan ohjelmakarttaan.

Mistäkö tiedän? Siitä, että Neiti Fisherin etsivätoimisto on heinäkuun aikana kavunnut viikon katsotuimpien ohjelmien top kymppiin, ja siitä, ettei kukaan enää lähde kaljalle Varastojen metsästäjien aikaan.

Mikäli kaipaat vankempia todisteita, tee helppo testi ja vastaa seuraaviin väittämiin kyllä tai ei.

Tulokset kertovat aukottomasti, oletko liian kesätelkkarikoukussa.

1. Katsot kolmatta kertaa Hurjan remontin jaksoa, jossa kaksikymmentäkuusi eri syöpää sairastanut sokea nunna saa uuden talon. Onhan tuore tölli mauton mutta aika pramea, ja tuo talkooväki kirkuu niin ihanasti. Huomaat toivovasi, että jakso esitettäisiin taas huomenna uudelleen.

2. Olet huolissasi Wernerin osakesalkusta Lemmen viemää -saippuasarjassa. Kaikenlaista hunsvottia sinne hotellin johtopallille mieliikin – ettei nyt vaan sattuisi mitään. . . Aamuyön unettomina tunteina mutiset itseksesi, että vain saksalaiseen Ordnungiin voi luottaa: Lemmen viemää lienee ainoa sarja, jota esitetään vuoden jokaisena arkipäivänä – sesongista tai juhlapyhistä viis.

3. Tiedät Kardashianien kuulumiset perusteellisemmin kuin oman säälittävän sukusi toilailut. Khloe, Kourtney ja Kim edustivat sinulle ennen länsimaisen sivilisaation syöksykierrettä, mutta nykyään he ovat mielestäsi jotenkin symppiksiä.

4. Et halua antaa Summerin juontajille korvapuustia – korkeintaan leipoa heille sellaisia. Niin pirtsakoita nuoria!

Vastasitko kyllä edes kerran? Tervetuloa katkaisuremmiin! Täällä on aika ahdasta, ja tuolit loppuivat kesken jo ajat sitten. Ainoa hoitokeino on television kytkeminen seinästä syysohjelmiston starttiin saakka. Älä panikoi: enää pari viikkoa!

Vastasitko ei edes kerran? Höpö höpö. Ongelman myöntäminen on paranemisen ensimmäinen askel. Aloita vieroitus, ennen kuin on liian myöhäistä.

Laura Friman hs.radiotv@hs.fi Twitter: @laurafriman
Sarja ilmestyy viikoittain myös osoitteessa hs.fi

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat