Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Toimintapläjäys menee överiksi

Radio ja TV
 
Salaperäinen Aisha (Zoe Saldana) saa houkuteltua eliittisotilaiden ryhmän tappokeikalle.
Salaperäinen Aisha (Zoe Saldana) saa houkuteltua eliittisotilaiden ryhmän tappokeikalle.
Arvio: elokuva
The Losers ★★
USA 2010
Ohjaus Sylvain White
Pääosissa Jeffrey Dean Morgan, Idris Elba, Zoe Saldana, Chris Evans, Columbus Short
Sub klo 22.00 (K12)

 

Andy Digglen käsikirjoittamaan sarjakuvaan perustuva Sylvain Whiten toimintaelokuva The Losers on kerännyt joiltakin maailman kriitikoilta kehuja häpeilemättömänä viihdepläjäyksenä.

Omaan makuuni pläjäyttely kuitenkin menee yli äyräiden, kun tolkku nitistetään välillä hengiltä, eikä tyyli pysy yhtenäisenä.

Tyylipulma koskee etenkin elokuvan alkua, jossa roisto luulee, että helikopterin kyydissä on eliittisotilaiden ryhmä, ja tappaa joukon viattomia. Synkkääkin synkemmästä tunnelmasta katsoja heivataan siitä vaan reippaan rockin säestyksellä kuuntelemaan rentoa naljailua.

Pakosalle päätyneen viisihenkisen eliittiryhmän johtaja Clay ( Jeffrey Dean Morgan ) tapaa salaperäisen Aishan ( Zoe Saldana ). Tämä kehittää ensin järjettömän tappelun Clayn kanssa ja sen jälkeen suostuttelee viisikon mukaan suunnitelmaan, jossa napattaisiin ryhmän surmaamista yrittänyt Max ( Jason Patric ).

Maxista on tehty niin karikatyyrimäinen alaisiaan tappava roisto, että hahmo ei ole kotonaan edes tällaisessa pläjäysmaailmassa vaan sopisi paremmin toimintaelokuvan parodiaan.

Näyttelijöistä huomio kiinnittyy brittiläiseen, Luther-sarjasta tuttuun Idris Elbaan, joka alkupuolella tekee kohtalaisen intensiivistä työtä. Sitten hän ilmeisesti oivaltaa, että keskittyminen ei oikein sovi tällaiseen tuotantoon.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat