Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Uusi Late Show -isäntä mainostaa

Radio ja TV
 

Yleensä ohjelmien ennakkomainonta etenee tuttua polkua: pari trailerin tapaista mainospätkää, ehkä vierailu jossain keskusteluohjelmassa ja kehotuksia asettua tv:n ääreen ensi-illan koittaessa.

Tai sitten voi tehdä kuten Stephen Colbert, joka aloittaa Late Show'n uutena isäntänä vasta kuukauden päästä, mutta on julkaissut jo kesän mittaan varsin erikoisia mainospaloja.

Tähän mennessä Colbert on ajanut partansa Youtube-videolla, toiminut paikalliskanavan ajankohtaisohjelman isäntänä ja julkaissut tekstiseikkailupelin, jossa jumiudutaan kaappiin. Kyse ei ole sattumasta vaan kampanjasta, jonka aikana tehdään muodonmuutos.

Yleensä mainonnan tavoitteena on saada katsojat kiinnostumaan uudesta ohjelmasta ja sen tekijöistä. Late Show on ohjelmana jo instituutio ja Colbertkin katsojille tuttu, mutta lähinnä roolihahmona The Colbert Report -parodiaohjelmasta. Tuo hahmo oli itsevarma ja pösilö talk show -isäntä, jonka nimi oli Stephen Colbert.

Koska roolihahmon ja näyttelijän nimet olivat identtiset, ne alkoivat sulautua yhteen myös yleisön mielessä. Siksi tarvitaan pitkä sarja maistiaisia, jotka johdattavat katsojat hellästi uuden Colbertin luo.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat