Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Syksyllä tulevat television paluumuuttajat

Radio ja TV
 

Tällä viikolla on tohistu monikulttuurisuuden mädättävästä vaikutuksesta. (Kiitos vaan maanantai-illan ihastuttavan monokulttuurisesta A-Studiosta, jossa ääneen pääsivät vain vakavasti harhaiset perussuomalaiset.) Mutta mitä jos puhuisimme hetken maamme todellisesta ongelmasta: television supisuomalaisista paluumuuttajista? Heistä on nimittäin pääosin huomattavasti enemmän vaivaa kuin maahanmuuttajista.

Tuskaisin sesonki on alkamassa lähiviikkoina. Tässä faktapaketti leveysasteidemme tyypillisimmistä paluumuuttajista:

Ismo Laitela
Tuntomerkit: Ilmeikkäitä silmiä ympäröivät kevyet metallikehykset. Katse yhtä aikaa intensiivinen ja tyhjä, mahdollisesti kiinnittynyt seinään tai nojatuoliin. Elehtii luonnottomasti. Verkkaiset hoksottimet: helppo narrata esimerkiksi yksinkertaisella peruukilla.

Esiintyvyys: Koko Suomessa MTV3:n Salatut elämät -sarjassa 31. elokuuta lähtien.

Krisse Salminen
Tuntomerkit: Piimänvaalea, runsas pääkarvoitus, vahva nasaaliääni, säksättävä nauru (suositellaan kuulosuojaimia). Poikkeuksellisen hämmentävä – ja rasittava – kyky keikkua roolihahmon ja todellisen persoonan välillä.

Esiintyvyys: TV1:n YleLeaksissä syyskuun alusta saakka sekä TV2:n Siskonpedissä parhaillaan.

Marja Hintikka
Tuntomerkit: Epäilyttävän kiiltävä tukka ja epäilyttävän vilpitön hymy. Höpöttää ja heiluu (sekoitetaan toisinaan kofeiinilla ruokittuun mangustiin). Yksi rakastetuimmista paluumuuttajista. Houkuttele luoksesi pullanmuruilla ja hokemalla "tui tui".

Esiintyvyys: TV2:n SuomiLOVE-sarjassa marraskuun lopussa.

Duudsoni
Tuntomerkit: Jussipaita, tekstuuriltaan merilevää muistuttava kuontalo, ontuva englanninkielinen mietelause ranteessa. Geneerinen lajike, jonka edustajia mahdoton erottaa toisistaan. Käytös holtitonta.

Esiintyvyys: MTV3:n Posse-ohjelmassa syksyn aikana. Pesii myös muiden suurten sarjojen lähistöllä ja saattaa yllättää varomattoman katsojan.

Laura Friman hs.radiotv@hs.fi Twitter: laurafriman
Sarja ilmestyy viikoittain myös osoitteessa hs.fi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat