Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Vetoapua Top Gearista

Radio ja TV
 

Viime torstaina kerrottiin kesän suurin tv-uutinen: Top Gear -auto-ohjelman tekijät aloittavat uuden sarjan Amazon-verkkokaupan nettivideopalvelussa.

Se on aimo saalis Amazonille, jonka videopalvelu on eräänlainen kanta-asiakasohjelman kaupanpäällinen. Sadan dollarin eli noin 90 euron vuosimaksua vastaan asiakkaat saavat nopeammat toimitukset sekä musiikki- ja videopalvelut, jotka toimivat Spotifyn ja Netflixin tapaan.

Suosiossa se on silti kaukana kilpailijansa takana. Viime vuonna Netflixin ohjelmien katsomismäärät lisääntyivät yhtä paljon kuin Amazonin videopalvelua katsottiin kokonaisuudessaan. Sitä paitsi Amazonin videopalvelu toimii vain Yhdysvalloissa, Britanniassa ja Saksassa, kun Netflixin tavoitteena on levitä jokaiseen maahan vielä ensi vuoden aikana.

Muulle maailmalle Amazon onkin tv-ohjelmien lähde siinä missä BBC, joka tuottaa Top Gearia. Suomessa Amazonin tuottamista sarjoista on nähty ainakin Bosch, joka on ollut katsottavissa HBO Nordic -tilausvideopalvelussa. Sarja alkaa pyöriä MTV3:lla syksyllä.

Sama kohtalo odottanee myös vielä nimeämätöntä auto-ohjelmaa, jonka avauskauden on luvattu valmistuvan ensi vuodeksi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat