Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Tuleva Hottikset-sarja uhkaa uskoani ihmiskuntaan

Radio ja TV
 
Laura Friman Twitter: @laurafriman

"Ovatko nämä sinkut liian kuumia rakkaudelle?"

Sähköpostilaatikkooni kilahtanut kysymys oli työpäiväni kiinnostavin hetki – eikä vähiten siksi, että olin käyttänyt sitä edeltävät tunnit Doc Martin -juonikuvioiden perkaamiseen. Klikkasin otsaketta nälkäisesti. Totta mooses minä tahdoin tietää, olivatko nämä sinkut liian kuumia rakkaudelle!

Seuraavan kolmen minuutin ja yhden sekunnin kuluessa tietokoneeni ruudulla pyöri promovideo, jonka tekemiä tuhoja joudun hyvittelemään aivosoluilleni aika hemmetin pitkällä sudokusavotalla ja kerrostalon korkuisella vuorella Thomas Pynchonin romaaneja.

Videon sisällöstä ei sen enempää, sillä tiedätte jo suunnilleen kaiken: rankkojen banaanivarjostusten ja luonnottomien ripsenpidennysten määrän, suuruudenhullut botox-kokeilut sekä yhdeksän suomalaisen ilmeisen virheelliset arviot viehätysvoimastaan.

"Tää ei voi olla todellista" -saatesanoilla koristeltujen some-jakojen määrä oli komea jo tiiserin julkaisupäivänä, joten lanseerauksen tehosta Nelosta sopii onnitella.

Muuta hyvää sanottavaa en keksi.

Mutta vastauksena kysymykseen: olin ennätysajassa melkoisen varma, että "nämä sinkut" eivät olleet "liian kuumia rakkaudelle".

Videon päättyessä reagoin siis samoin kuin kaikissa kriisitilanteissa ja julistin muuttavani Tanskaan. (Tanskalaiset ovat vielä onnellisempia ja tyylikkäämpiä kuin ruotsalaiset, eivätkä he ole rasittaneet läntistä maailmaa E-Typen tai Ace of Basen kaltaisilla vitsauksilla.)

Dramaattista ilmoitustani seurasi kuitenkin vielä dramaattisempi romahdus, kun pänttäsin Hottikset-tiedotteesta, että formaatti on hankittu Suomeen juuri Tanskasta, jossa sarjaa on pyöritetty jo jopa viiden kauden ajan.

Hottikset on siis murskannut uskoni ihmiskuntaan jo usealla tapaa, vaikka sen starttiin on vielä kuukausi.

Kiitos vain.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat