Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Päivän elokuvia

Radio ja TV
 
Arviot ja tähdet Martta Kaukonen
Anthony Hopkinsin ja Emma Thompsonin välillä kipinöi elokuvassa Pitkän päivän ilta.
Anthony Hopkinsin ja Emma Thompsonin välillä kipinöi elokuvassa Pitkän päivän ilta.

Pitkän päivän ilta ★★★★
(USA 1993) Natseja symppaavan lordin hovimestari ja taloudenhoitaja haikailevat toisensa perään juuri ennen toisen maailmansodan syttymistä. Kazuo Ishiguron romaaniin perustuva elegantti melodraama kuvaa uskottavasti kahden kerroksen väkeä.
TV5 klo 15.00
 

Tenderness ★★
(USA 2009) Poliisi (Russell Crowe) on vakuuttunut, että vanhempansa murhannut teinipoika tappaa uudestaan. Jännäri ei ole vaikeiden teemojensa tasalla.
Nelonen klo 21.00
 

Hiljaiset sillat ★★
(USA 1995) Tylsä melodraama kotiäidin (Meryl Streep) ja valokuvaajan (ohjaaja Clint Eastwood) kielletystä rakkaudesta 1960-luvulla.
Ava klo 21.00
 

Tappava ase 4 ★★
(USA 1997) Maanisesta Riggsistä (Mel Gibson) on tulossa isä ja konservatiivisesta Murtaughista (Danny Glover) isoisä, mutta se ei kyttäparia hidasta. Räjähdyksiä ja tulitusta riittää, ajatusta ei nimeksikään.
Sub klo 21.00
 

Tower Heist ★★
(USA 2011) Ökykerrostalon henkilökunta (mm. Ben Stiller) päättää ryöstää talossa asuvan keinottelijan, joka on huijannut heidän eläkesäästönsä. Eddie Murphy on Brett Ratnerin ohjaaman tylsän veijarikomedian ainut valopilkku.
TV5 klo 21.00
 

Suzannen päiväkirja ★
(USA 2005) Jätetty nainen saa eksältään selitykseksi eroon tuntemattoman naisen (Christina Applegate) päiväkirjan. Lattea romanttinen tv-draama perustuu James Pattersonin romaaniin.
Fox klo 21.00
 

Miehet, jotka vihaavat naisia, osa 1/2 ★★★★
(Ruotsi/Tanska/Saksa 2009) Toimittaja ja hakkeri tutkivat 1960-luvulla kadonneen teinitytön tapausta. Stieg Larssonin dekkariin perustuvan elokuvan näkökulma seksuaaliseen väkivaltaan on virkistävän feministinen.
MTV3 22.40
 

The Horde ★★
(Ranska 2009) Zombiet lahtaavat kyttiä ja rikollisia verisessä kauhuelokuvassa.
Nelonen klo 23.05
 

Luihin ja ytimiin ★★
(Ranska 2012) Rentun (Matthias Schoenaerts) ja valaidenkouluttajan (Marion Cotillard) tiet kohtaavat. Jacques Audiardin draama on olevinaan kovinkin raju.
Ava klo 23.30
 

Salaisen agentin tunnustukset ★★★★
(USA 2002) George Clooney ohjasi Napakympin keksijän Chuck Barrisin mielikuvituksellisten muistelmien pohjalta hauskan veijaritarinan, jossa Barris (Sam Rockwell) seikkailee CIA:n palkkamurhaajana 1960–1970-luvuilla.
TV5 klo 3.00

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat