Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Rakastamme julkkiksia ja haasteita samassa paketissa

Radio ja TV
 
Laura Friman

Seitsemän julkkista, kymmenen haastetta.

Reseptissähän ei ole vikaa. Me rakastamme julkkiksia, me rakastamme haasteita ja voi pojat, miten rakastammekaan julkkiksia ja haasteita samassa paketissa!

Ei ihme, että joku on saanut tämän neronleimauksen: Maikkarin pramea syysuutuus Voitolla yöhön on suora estradiviihdepläjäys, jossa seitsemän tunnettua suomalaista käy itselleen ventovieraiden harrastusten kimppuun.

Ketään ei kuitenkaan passiteta swahilin alkeiskurssille, vaan lajit ovat tietysti näyttäviä. Suomeksi sanottuna haiskahtaa siltä, että Martina Aitolehti hyppää taas jonkinlaisesta liekehtivästä tornista kuutosvoltin kerien ja Jaakko Saariluoma kiskaisee virnuillen vesibaletin alkeet. Kamera ajaa dramaattisesti yli penkkirivien, joilla Ruovedeltä roudattu studioyleisö taputtaa kämmenensä tunnottomiksi. Monenlaiset valot vilkkuvat.

Kyseessä on kuulemma koko perheelle suunnattu ohjelma, joka todistaa, että vain viikon harjoittelun jälkeen kaikki on mahdollista. Kukkahattuni tutisee hillittömästi, kun ajattelen viattomia pilttejäni tällaisen aivopesun äärellä.

Sairaalloinen yhteiskuntamme mässäilee jo tarpeeksi sillä, kuinka ihmiset ylittävät itsensä. Haaveilen interventiosta: tiedättekö mitä lapsukaiset, "kaikki" ei todellakaan ole mahdollista viikon harjoittelun jälkeen. Itse asiassa aika harva asia on.

Miten ihana olisikaan lohdullisella kimalteella kuorrutettu sarja siitä, kuinka julkkikset kerrassaan alittavat itsensä!

(Totta: Tuulitunneli täyttää melkein kriteerit, mutta sen osallistujista voi puhua julkkiksina vain elämänkoulun välitunnilla.)

Katsohan, kuinka kiinteistökuningatar Kaisa Liski ei todellakaan saa tuota asuntoa myytyä! Siinä se Jyrki Sukula sinetöi loimaalaisen einesruokalan konkurssin. Ja ensi viikon jaksossa Strömsön väen iho ei helota, sopasta tulee klimppistä ja kasvihuone luhistuu.

Sellaista se joskus on.

Laura Friman hs.radiotv@hs.fi Twitter: laurafriman
Sarja ilmestyy viikoittain myös osoitteessa hs.fi

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat