Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Vakoojasarja kertoo perhe-elämästä

Radio ja TV
 
Philip (Matthew Rhys) ja Elizabeth (Keri Russell) ovat vakoojia ja vanhempia.
Philip (Matthew Rhys) ja Elizabeth (Keri Russell) ovat vakoojia ja vanhempia.
Jännityssarja
The Americans
USA 2013–
MTV3 klo 23.35

 

Kolmannelle kaudelle viime viikolla pyörähtäneen The Americansin juoni kertoo KGB:n vakoojapariskunnasta, joka elää 1980-luvun Yhdysvalloissa. Päältä katsottuna Philip ( Matthew Rhys ) ja Elizabeth ( Keri Russell ) ovat kuin mikä tahansa amerikkalainen pariskunta.

Työkseen he kuitenkin murhaavat, salakuuntelevat, valokuvaavat dokumentteja ja pitävät yhteyttä tietolähteisiin.

Samalla kun The Americans kertoo vakoilusta, se kertoo perheestä ja avioliitosta. Vakoilujuoni dramatisoi ja kärjistää perhe-elämän ristiriitoja.

Esimerkiksi perheen ja työn yhdistäminen, perinteinen draamasarjojen teema, vaikeutuu olennaisesti, jos työhön kuuluvat murhat.

Duuni vaikuttaa aina parisuhteeseen, mutta ihan omalla tavallaan se vaikuttaa, kun duuniin kuuluu seksi tietolähteen kanssa. Silloin on tärkeää pitää työminä ja privaattiminä erillään.

Lastenkasvatukseen tulee lisähaastetta, kun yrittää kasvattaa lapsia Reaganin ajan Amerikassa Neuvostoliitosta saatujen ihanteiden mukaisesti.

Jokaisessa perheessä on myös mietittävä, mitä lapselle kerrotaan aikuisten elämästä. Sarjan kolmannen kauden alussa nousee esiin kysymys, pitäisikö pariskunnan teini-ikäiselle tyttärelle paljastaa edes osa totuudesta.

Vähän samalla tapaa Buffy, vampyyrintappaja (1997–2003) dramatisoi ensimmäisillä kausillaan teini-iän haasteita kertomalla teinien taistelusta hirviöitä vastaan.

The Americansin jaksot uusitaan torstaisin.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat