Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Maailman eläimillä tuli mitta täyteen

Radio ja TV
 
Sub
Safarilla työskentelevä Jackson Oz (James Wolk) on yksi uuden Zoo-sarjan päähenkilöistä.
Safarilla työskentelevä Jackson Oz (James Wolk) on yksi uuden Zoo-sarjan päähenkilöistä. Kuva: Sub
Arvio: jännityssarja
Zoo
USA 2015
Pääosissa James Wolk, Kristen Connolly, Nonso Anozie, Nora Arnezeder, Billy Burke
Sub klo 22.00

 

Yllättävää, ettei tätä ideaa ole juuri hyödynnetty sitten Hitchcockin Lintujen, varsinkaan tv-sarjoissa. CBS:n ihka uudessa trillerisarjassa maapallon eläimillä tulee mitta täyteen. Ne ryhtyvät hyökkäilemään ihmiskuntaa vastaan yhtä aikaa monessa eri maassa ja erityisesti siellä, missä ne on alistettu ihmisten viihteeksi: eläintarhoissa ja Afrikan safareilla.

Zoo on lupaava amerikkalainen perussarja. Huolellisemmalla ja astetta rohkeammalla työstämisellä se voisi olla vaikka miten hyvä. Se vetoaa eläinten ystäviin ja maalailee viholliskuvia salametsästäjistä ja ihmisten tuottamista ympäristömyrkyistä.

Sarjan toinen päähenkilö Jackson ( James Wolk ) työskentelee Botswanassa safarilla, kun alueen leijonat alkavat käyttäytyä epätyypillisesti ja tappaa ihmisiä ilman syytä. Jacksonin edesmennyt isä tutki eläimiä, mutta hänen teorioitaan pidettiin sekopäisinä. Aika pian Jackson alkaa vakuuttua, että julmilla leijonilla on "asiaa". Eläimet ovat kyllästyneet ihmisen ylivaltaan.

Samaan aikaan Los Angelesissa idealistinen ja epäluuloinen toimittaja Jamie ( Kristen Connolly ) lyöttäytyy yhteen eläinpatologi Mitchin ( Billy Burke ) kanssa.

Zoo alkoi Yhdysvalloissakin nyt kesällä, joten jatkosta ei ole vielä tietoa. Saattaa olla, että James Pattersonin ja Michael Ledwidgen bestselleriin perustuvan sarjan ei ole tarkoituskaan kantaa jatkokausille.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat