Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Uusi ruutukasvo piristää

Radio ja TV
 
Satu Jaatinen
Kunto-ohjaaja Vertti Harjuniemi on leppoisa mies.
Kunto-ohjaaja Vertti Harjuniemi on leppoisa mies.
Arvio: tosi-tv
Jutan ja Vertin supersinkkudieetti
Suomi 2015
TV5 klo 21.00

 

TV5:n tosi-tv-uutuudessa laihdutetaan joka jaksossa kahta osallistujaa kymmenen viikon ajan. Aina jakson lopuksi he pääsevät sokkotreffeille keskenään. Jutan ja Vertin supersinkkudieetissä pyritään näin ratkaisemaan kerralla kaksi ongelmaksi koettavaa asiaa, ylipaino ja yksineläminen. No, ainakin osallistujilla on juteltavaa, kun he kuntorääkkinsä jälkeen pääsevät kameroiden eteen illallispöytään.

Mitenkään koukuttavasta sarjasta ei ole kyse. Kun jokaisessa jaksossa kahta sinkkua valmennetaan, puetaan ja kammataan usean ihmisen toimesta, on tunnin mittaisessa ohjelmassa lopulta äänessä kymmenkunta ihmistä, mukaan lukien kertoja.

Päähenkilöt jäävät tuolloin väkisinkin melko pintapuolisiksi hahmoiksi. Juontajat Jutta Gustafsberg ja Vertti Harjuniemi pyrkivätkin kuvailemaan ja kehumaan muuttujia sekä ihailemaan heidän saavutuksiaan mahdollisimman paljon, jotta katsojillekin kävisi selväksi, että kyseessä ovat todelliset supersinkut.

Sarjan positiivisin yllätys on kunto-ohjaajista toinen, Vertti Harjuniemi. Rovaniemeltä lähtöisin olevan Vertin rento, murteen höystämä puhetapa tuo tähän suorituskeskeiseen ja hieman tekopirteään ohjelmaan odottamatonta lämpöä.

Amerikkalaiset laihdutusohjelmat kun ovat opettaneet, että kunto-ohjaajan rooliin ei kuulu olla leppoisa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat