Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Päivän elokuvia

Radio ja TV
 
Arviot ja tähdet Martta Kaukonen
Tavallisen näköisiä Lahtisia nuo Usko ja Toivo.
Tavallisen näköisiä Lahtisia nuo Usko ja Toivo.

Kaks' tavallista Lahtista ★★

(Suomi 1960) Ystävykset Usko (Tommi Rinne) ja Toivo Lahtinen (Leif Wager) ihastuvat samaan naiseen (Maija Karhi) Reino Helismaan käsikirjoittamassa ja Ville Salmisen ohjaamassa naiivissa musiikkielokuvassa.

TV1 klo 13.20
 

2012 ★★
(USA 2009) Myytin mukaan mayakansojen kalenteri ennusti maailmanlopun tapahtuvan vuonna 2012. Roland Emmerichin hötkyilevä katastrofielokuva pohjaa tähän uskomukseen.

TV5 klo 21.00
 

Volver – Paluu ★★★
(Espanja 2006) Äiti (Carmen Maura) palaa kuolleista ja tytärten (Penélope Cruz ja Lola Dueñas) salaisuudet alkavat paljastua. Pedro Almodóvarin draamassa miehet ovat perverssejä, mutta vahvat naiset selviävät.

Teema klo 21.00
 

Top Gun – Lentäjistä parhaat ★★
(USA 1986) Lentosotakoulun huippuoppilaat (Tom Cruise ja Val Kilmer) kilpailevat priimuksen tittelistä. Tony Scottin ohjaama ja Yhdysvaltojen armeijan sponsoroima homoeroottinen toimintaelokuva on kuin Tom of Finlandin käsialaa.

Nelonen klo 21.00
 

Date Night ★★
(USA 2010) Romanttisesta illallisesta haaveileva aviopari (Tina Fey ja Steve Carell) joutuukin palkkamurhaajien jahtaamaksi. Kökön komedian huumori revitään navan alta.

Sub klo 21.00
 

88 minuuttia ★
(USA 2007) Murhaaja lupaa huippupsykiatrille (Al Pacino) 88 minuuttia elinaikaa. Pacinon harkintakyky on pettänyt, kun hän on suostunut mukaan tusinajännäriin.

Fox klo 21.55
 

Anonymous – Tuntematon ★★★
(Britannia/Saksa 2011) William Shakespeare (Rhys Ifans) ei ehkä kirjoittanutkaan näytelmiään. Onttoja toimintaelokuvia ohjaava Roland Emmerich onnistui yllättäen paremmin draaman parissa.

Kutonen klo 22.00
 

Kunnes toisin todistetaan ★★
(USA 1990) Syyttäjä joutuu itse syytetyn penkille tutkiessaan entisen rakastajattarensa murhaa. Harrison Ford kävelee unissaan pääosansa Scott Turowin romaaniin perustuvassa oikeussalidraamassa.

MTV3 klo 23.10

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat