Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Miranda kuulee jo hääkellojen soiton

Radio ja TV
 
Koomikko Miranda Hartilla on oma nimikkosarja.
Koomikko Miranda Hartilla on oma nimikkosarja.
Komediasarja
Miranda
Britannia 2009–2015
Käsikirjoitus Miranda Hart
Pääosissa Miranda Hart, Sarah Hadland, Tom Ellis
TV2 klo 21.25

Brittikoomikko Miranda Hartin sitcom-sarja saatetaan päätökseen kahdella jaksolla, joissa Hartin esittämä päähenkilö lopultakin on pääsemäisillään naimisiin. Sarjassa on seurattu Mirandan toilailuja, joissa on usein ollut pääteemana miehen etsintä.

Hart tekee täysin estottomasti pilaa omasta fyysisestä olemuksestaan. Hän on naiseksi isokokoinen ja antaa siksi vaikutelman myös kömpelyydestä. Hart on hyödyntänyt samaa kömpelyyden komiikkaa myös toisessa suositussa roolissaan Hakekaa kätilö -sarjan Chummyna.

Miranda-sarjasta voi kyllä päätellä, että Hart on hyvinkin sulava liikkeissään, kun niikseen tulee. Esimerkiksi tänään nähtävässä jaksossa hän esittää ihastuttavan tanssin sulhasehdokkaansa Garyn kanssa MC Hammerin tahtiin.

Todellakin, Miranda on päätymässä vihille ihastuksensa Garyn ( Tom Ellis ) kanssa, mutta lähipiirit tekevät kaikkensa, tahallaan tai tahattomasti, että suunnitelma ei toteutuisi. Ikisinkun statuksen muuttuminen sotkisi kaikkien muiden vakiintuneet kuviot ja varsinkin Stevie-bestiksen ( Sarah Hadland ) elämän.

Onnellista loppua ei siis kannata odottaa ensimmäisessä jaksossa, joka päättyy sydäntäraastavan surullisesti. Mutta peli ei olekaan vielä siinä pelattu.

Miranda on muodoltaan perinteinen, amerikkalaistyylinen sitcom eläytyvine taustanaurajineen. Vaikka Hart ilmoitti päättävänsä sarjan näihin kahteen jaksoon, joista jälkimmäinen esitetään ensi viikolla, hän on jo ehtinyt vihjailla, että Mirandan tuleviakin vaiheita voisi olla hauska seurata.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat