Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Väykkäreistä voi ottaa oppia

Radio ja TV
 
Laura Friman

Ei Täykkärit, vaan Väykkärit! Jo oli aikakin saada uutta koulutusmateriaalia Beverly Hillsin, New Yorkin ja O.C.:n täydellisten naisten rinnalle. Beukkarit, Nyykkärit ja Ouccarit ovat opettaneet minulle vuosien varrella kosolti täydellisestä naiseudesta.

Osa oppitunneista on kuitenkin soveltunut pohjoiseen ympäristöön kehnosti: en voi parhaalla tahdollanikaan järjestää virheettömiä rantajuhlia tammikuussa ja vaikka osaisinkin nyt mestarillisesti vältellä petollista konservatiivimulkvisti Kelsey Grammeria, avioliitto hänen kanssaan on Varsinais-Suomessa muutenkin sangen epätodennäköinen.

Siksi Suomen täydellisten venäläisnaisten sarjastartti tiistaina oli helpotus. Vihdoin kulttuuriimme räätälöityjä niksejä, joilla muokkaan itsestäni kunniakkaan naisen! Opinkin jo heti paljon.

Meikin määrä korreloi naiseuden asteen kanssa.

Kertaus on opintojen äiti. Tämähän on alkuperäisten, amerikkalaisten täykkäriversioiden ykkösprinsiippi, mutta Suomen täydelliset venäläisnaiset terottaa teesin tärkeyttä: se, jolla on paksuimmat eyelinerit ja tahmaisin kiiltosuu, on porukan kuningatar.

Älä koskaan käytä verkkareita edes lenkillä.

Tiesin kyllä, että korkkareiden suosiminen kuuluu venäläisnaisen stereotyyppiin, mutta että täyskielto kaikille urheiluvaatteille myös urheillessa? Otan kynähameessa kyykkäämisen haasteena.

Bonusfakta: "Jengillä ei ole Monacossa mitään tyyliä. Ne menee siellä ihan jossain t-paidoissa." Että tiedätte välttää.

Muista aina mainita vaatteesi hinta.

"Tämä on ihan tavallinen jakku, mutta se maksoi 1500 euroa." Tämä tapa pitää tietysti kopioida käyttöön. Hyödyllistä Väykkäreissä on myös se, että ymmärrän vihdoin, ketkä seurapiiripalstoilta tutun Susanna Penttilän putiikin ja sen härskien kangaskaistaleiden kohderyhmää ovat. Mysteeri on piinannut minua vuosia.

35-vuotispäivänä tulee järjestää jotain suurta.

Onneksi on vielä pari kuukautta aikaa! Olin ajatellut tarjota sipsejä ja geneeristä markettikaljaa tölkistä, mutta pitääkin vuokrata jonkun sedulan yksityispuoli ja harjoitella eroottinen tanssinumero.

Kiirehän tässä tulee.

Laura Frimanhs.radiotv@hs.fi Twitter laurafriman
Sarja ilmestyy viikoittain myös osoitteessa hs.fi

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat