Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Päivän muut elokuvat

Radio ja TV
 
Arviot ja tähdet Martta Kaukonen
Juliette Binoche on puotipuksu.
Juliette Binoche on puotipuksu.

Kohtalo johtaa meitä
(Suomi 1945) Veikko Itkosen ohjaamassa tökerössä jännityselokuvassa ennustajan nuorelle naiselle (Eija Karipää) lukemat luritukset osuvat oikeaan.
TV1 klo 13.20
 

Melindan salaisuus ★★★
(USA 2004) Teinityttö (Kristen Stewart) on niin ahdistunut, että on mykistynyt melkein puhumattomaksi. Jessica Sharzerin ohjaama realistinen draama paljastaa takauma takaumalta Melindan salaisuuden. Samaa tematiikkaa käsitteli myös ruotsalainen teinielokuva Hip hei hutsu!
Frii klo 21.00
 

Keinottelua ★★
(USA 2012) Jättivelat painavat keinottelijaa (Richard Gere), joka pettää vaimoaan (Susan Sarandon). Jännäri ei tarjoa mitään uutta.
Hero klo 21.00
 

Pieni suklaapuoti ★★★
(USA 2000) Suklaaputiikin omistaja (Juliette Binoche) puhaltaa ranskalaisen pikkukaupungin eloon 1950-luvulla. Hänen sydämensä alkaa sykkiä hurmaavalle romanille (Johnny Depp). Ihanan romanttinen draama on Lasse Hallströmin ohjaama ja perustuu Joanne Harrisin hittiromaaniin. Sivuosista mainittakoon aina yhtä karismaattinen Judi Dench.
TV5 klo 22.00
 

Blood Simple ★★★
(USA 1984) Aviomies palkkaa yksityisetsivän murhaamaan vaimonsa (Frances McDormand) ja tämän rakastajan. Coenin veljekset löysivät omintakeisen tyylinsä jo esikoisessaan. Rikoselokuvassa kaikki, mikä voi mennä pieleen, menee – ja niin menee kaikki sellainenkin, joka ei voi.
Kutonen klo 22.00

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat